Το δράμα Έλληνα παρουσιαστή - Οι δύσκολες ώρες στο ψυχιατρείο (pics)
Media

Το δράμα Έλληνα παρουσιαστή - Οι δύσκολες ώρες στο ψυχιατρείο (pics)

Δυστυχώς τα νέα για την πορεία της υγείας του δεν είναι καλά.

Ήταν ο ζεν πρεμιέ που κάθε γυναίκα... έλιωνε στο πέρασμά του. Η ζωή του, ωστόσο, πήρε λάθος τροπή με ναρκωτικά, αλκοόλ και ληστείες.

Σήμερα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πασίγνωστος παρουσιαστής βρίσκεται πλέον σε ψυχιατρική κλινική καθώς προσπαθεί να απεξαρτηθεί από τις ουσίες.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε παραδεχτεί στο πρόσφατο παρελθόν πως είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί, αναφέροντας ωστόσο πως είχε κάνει εισαγωγή για να κάνει εξετάσεις παθολογικού χαρακτήρα περισσότερα, παρά ψυχιατρικού.

«Ναι, νοσηλεύτηκα για πέντε ημέρες στην Παθολογική Κλινική στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο. Η εισαγωγή μου όμως δεν είχε να κάνει με ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, αλλά με παθολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκα. Πήγα εκεί για να κάνω τις εξετάσεις, γιατί έχει εξαιρετικό ιατρικό προσωπικό και με γνωρίζουν κιόλας. Το ότι νοσηλεύτηκα μόνο για πέντε ημέρες αποδεικνύει του λόγου μου το αληθές. Οι γιατροί μάλιστα που έλεγξαν τις εξετάσεις μου, μού είπαν πως όλες είναι σαν του μικρού παιδιού. Αν είχα κάνει εισαγωγή για ουσίες και εξαρτήσεις, θα έκανα μήνες μέσα έγκλειστος και δεν θα ήταν θέμα ημερών», είπε χαρακτηριστικά.

Πλέον, αρκετές φορές πηγαίνει στην πτέρυγα «Αγία Μαρκέλλα» του Δρομοκαΐτειου, σε μια προσπάθεια να νικήσει τους δαίμονές του, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.

Δείτε στην gallery ποιος είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής:

Πηγή: Newsbomb.gr

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved