Κάτια Δανδουλάκη: 28 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Λάμψη αποκάλυψε πόσα έπαιρνε!
Media

Κάτια Δανδουλάκη: 28 χρόνια μετά τη συμμετοχή της στη Λάμψη αποκάλυψε πόσα έπαιρνε!

Η Κάτια Δανδουλάκη επιβεβαίωσε πως πήρε ένα τεράστιο ποσό για να πει το «ναι» στη Λάμψη.  

Μάλιστα, η ηθοποιός τόνισε ότι στα οκτώ χρόνια που συμμετείχε στη σειρά, δεν ζήτησε ποτέ αύξηση γιατί δεν το θεωρούσε ηθικό!

Ισχύει ότι όταν ήρθε η πρόταση για τη Λάμψη, σας προσφέρθηκε από τον ΑΝΤ1 ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για εκείνη την εποχή προκειμένου να πείτε το “ναι”;

«Ναι, ένα τεράστιο ποσό. Πολύ ανώτερο από τα κασέ στα τότε πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Ήταν το αποκορύφωμα. Γιατί έγινε αυτό; «Η Κάτια θέλει τόσα για τον ρόλο, υπάρχουν όμως και άλλες επιλογές». Εγώ δεν το διαπραγματεύτηκα καθόλου. Είπα «ή αυτό ή τίποτα». Διάλεξαν εμένα. Όμως είναι σημαντικό και αυτό: Στα οκτώ χρόνια στη Λάμψη ουδέποτε ζήτησα την παραμικρή αύξηση. Γιατί θεωρούσα πως δεν είναι ηθικό. Είχα πει «δώστε όσα θέλετε σε όποιον θέλετε, θα κρατήσετε όμως την υπάρχουσα ιεραρχία. Είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξη στο «TV Έθνος»!

Και υπογράμμισε: «Θέλετε να δώσετε κάτι στους ανθρώπους που αμείβονται με λιγότερα; Δώστε, δεν έχω κανένα θέμα, αρκεί να μην διαταραχθεί η ισορροπία». Και πράγματι δε διαταράχθηκε ποτέ. Ποτέ δεν ζήτησα κάτι στη ζωή μου όταν ο άλλος ήταν αδύναμος να το προσφέρει. Ζητώ μόνο όταν ο άλλος έχει πολλές επιλογές.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved