Η Ελένη ανέβασε φωτογραφία από την τελευταία πρόβα της πριν την αυριανή πρεμιέρα της (photos)
Media

Η Ελένη ανέβασε φωτογραφία από την τελευταία πρόβα της πριν την αυριανή πρεμιέρα της (photos)

Ελένη: Αύριο το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη κάνει πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και σήμερα πέρασε τον χρόνο της στα πλατό της εκπομπής της με τους συνεργάτες της για μία τελευταία πρόβα!

Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θέλει όλα να είναι τέλεια στην πρεμιέρα της και να υποδεχτεί όπως ακριβώς θέλει τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια την κρατούν στην πρώτη γραμμή της επιτυχίας στην ελληνική τηλεόραση.

Η "ωραία Ελένη" της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα αφιέρωσε τη σημερινή της Κυριακή στη δουλειά, φροντίζοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια ώστε να είναι όλα έτοιμα για την αυριανή της πρεμιέρα.

Αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε από την πρόβα τζενεράλε που είχε με τους συνεργάτες της, όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, θα επικρατεί στο πλατό κλίμα ενθουσιασμού και δημιουργικότητας μιας και όλοι απεικονίζονται να γελούν και να απολαμβάνουν αυτή τη συνεργασία.

Δείτε στην παρακάτω gallery την εν λόγω φωτογραφία από την τελευταία πρόβα της Ελένης Μενεγάκη, μόλις λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved