Αστέρια στην Άμμο: Κι όμως η πρωταγωνίστρια βρέθηκε πέρσι στο GNTM (photos-video)
Media

Αστέρια στην Άμμο: Κι όμως η πρωταγωνίστρια βρέθηκε πέρσι στο GNTM (photos-video)

Αστέρια στην Άμμο: Την περσινή τηλεοπτική σεζόν την είδαμε να κάνει πασαρέλα στο GNTM και φέτος να ερμηνεύει στη σειρά του Alpha.

Η Άννα Μπεζάν που γνωρίσαμε ως διαγωνιζόμενη στο Greece’s next top model μίλησε για όλα όσα έζησε στο reality μόδας, για τον ρόλο της αδίστακτης Αριάδνης που υποδύεται στη σειρά του Alpha «Αστέρια στην άμμο» και ήταν αποκαλυπτική.

Πέρυσι στο «GΝΤΜ», φέτος στην καθημερινή σειρά του Αλπηα «Αστέρια στην άμμο». Πώς προέκυψε ο ρόλος σας στο σίριαλ;

Πραγματικά συνέβη κάτι απίστευτο. Το καλοκαίρι ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγαινα σε μια εταιρεία να αφήσω το βιογραφικό μου. Την ίδια στιγμή δέχθη­κα ένα τηλεφώνημα από τον κ. Κούλλη Νικολάου, ο οποίος και μου πρότεινε-να κάνω δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη σειρά. Από τη μια στιγμή στην άλλη βρέ­θηκα στην Κύπρο να κάνω δοκιμαστικό.

Σας είχαν δει στο «GΝΤΜ»;

Με εντόπισαν και τους άρεσα όταν με είδαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Με­λέτη. Πέρασα από κάστινγκ και έτσι μου έδωσαν τον ρόλο.

Άννα Μπεζάν
Άννα Μπεζάν

Μετά το «GΝΤΜ» σας έγιναν προ­τάσεις, «άνοιξαν» πόρτες;

Άνοιξαν πάρα πολλές πόρτες, είχα πολλές φωτογραφήσεις, πολλές προτάσεις για τηλεόραση, ακόμα και για παρουσίαση εκπομπής. Ωστόσο ήθελα πρώτα να τε­λειώσω τις σπουδές μου στη Φιλοσοφική και να παραδώσω τη διπλωματική μου.

Σας ενδιαφέρει ο χώρος της υπο­κριτικής;

Θεωρώ ότι η υποκριτική δεν είναι για πάντα, το κάνω γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία, μου αρέσει και είμαι εν­θουσιασμένη, αλλά σίγουρα όταν αποφασίσω να κάνω οικογένεια θα ήθελα ασχοληθώ με αυτό που έχω σπουδάσει.

Είναι πρόκληση για εσάς η συμμετοχή σας σε σίριαλ;

Φυσικά. Είναι μεγάλη πρόκλη­ση, γιατί είναι κάτι που δεν έχω σπουδάσει. Και γι’ αυτό είναι μεγάλος ο φόβος αν θα μπορέσω να βγάλω κάτι αξι­οπρεπές.

Οταν είδατε το πρώτο επεισόδιο, πώς σας φά­νηκε;

Είχαμε μαζευτεί για την-πρεμιέρα στην Κύπρο και δεν μπορούσα να σταμα­τήσω να κλαίω. Το βίωσα πολύ έντονα, γι’ αυτό δεν μπορούσα να κρίνω αν έχω παίξει καλά ή όχι. Εχουμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ γι’ αυτό που βλέπει το κοινό. Οπότε ήταν πολύ συγκινητική στιγμή.

Μιλήστε μας για τον ρόλο σας.

Υποδύομαι την Αριάδνη, μια μυστηριώ­δης γυναίκα, η οποία είναι εκδικητική και ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει.

Κρύβει κάτι η Αριάδνη;

Θα πω ότι είναι προσηλωμένη στον στόχο της. Θα είναι πολύ ανατρεπτικός ο ρόλος της στη συνέχεια.

Θα λέγαμε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου;

Από τα πρώτα επεισόδια φαίνεται ότι προκαλεί και ναι, θα μπορούσε να ειπω­θεί αυτό.

Πηγή: Tv Έθνος

Δείτε την ως διαγωνιζόμενη του GNTM...

Δείτε video...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved