Power of Love: Και όμως, συνέβη και αυτό! Παίκτης του 2ου κύκλου ζευγάρι με παίκτρια του 1ου! (pics)
Media

Power of Love: Και όμως, συνέβη και αυτό! Παίκτης του 2ου κύκλου ζευγάρι με παίκτρια του 1ου! (pics)

Power of Love: Μπορεί κατά τη διάρκεια της... θητείας τους μέσα στο ριάλιτι αγάπης να μην είχαν την τύχη να συναντήσουν τον έρωτα, όμως, τον βρήκαν εκτός! 

Είναι απίστευτο και όμως αληθινό! Παρ' όλο που πέρασαν αρκετό καιρό μέσα στο Power of Love, εκείνη στον πρώτο κύκλο που είχε για νικητές τον αξέχαστο Πάνο Ζάρλα και την Στέλλα Μιζεράκη και εκείνος στον δεύτερο κύκλο με νικητές τον Παύλο Παπαδόπουλο και την Άννα Ελευθερίου, τελικά βρήκαν τον έρωτα εκτός τηλεοπτικών πλατό.

Εκείνη είχε γοητεύσει με την εντυπωσιακή παρουσία της στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, όμως δεν κατάφερε να βρει τον άντρα συμπαίκτη της που θα μπορούσε να πορευτεί μαζί του στη ζωή.

Όσο για εκείνον, στο λίγο διάστημα που έμεινε στον δεύτερο κύκλο του Power of Love επίσης δεν κατάφερε να τα βρει ερωτικά με κάποια συμπαίκτριά του.

Η μοίρα, βέβαια είχε άλλα σχέδια γι' αυτούς αφού ήρθαν κοντά πολύ πρόσφατα και έγιναν ζευγάρι. Είδηση που αποκάλυψε εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέση αυτόν τον καιρό. Τότε εκείνη, χαρούμενη ανέβασε φωτογραφία του συντρόφου της γράφοντας: "Το μωρό μου".

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάγονται και οι δύο από τον Βορρά και ήρθαν κοντά μέσα από κοινές συναναστροφές.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved