Έρωτας Μετά: Το περίεργο μέρος γνωριμίας της Έμιλυ Κολιανδρή με τον Λούλη, ο έρωτας & τα δυο παιδιά
Media

Έρωτας Μετά: Το περίεργο μέρος γνωριμίας της Έμιλυ Κολιανδρή με τον Λούλη, ο έρωτας & τα δυο παιδιά

Αυτήν την τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στην ολοκαίνουργια σειρά του Alpha «Έρωτας Μετά», όμως δεν την γνωρίσαμε τη φετινή σεζόν, καθώς έχει μια πορεία χρόνων που αξίζει να θυμηθούμε.

Η Κύπρια ηθοποιός ήξερε από νωρίς ότι η υποκριτική είναι η κλίση της κι έτσι δεν καθυστέρησε καθόλου να κυνηγήσει τον στόχο της. Σε ηλικία 18 ετών, λοιπόν, έδωσε τις εξετάσεις της για την εισαγωγή της στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου όπου και κατάφερε να μπει, αφήνοντας τη Νομική.

Η Έμιλυ, τελειώνοντας τις σπουδές της το 2000, ξεκίνησε αμέσως να κάνει αυτό που αγαπά! Συμμετείχε με επιτυχία σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ ο κινηματογράφος και η τηλεόραση έχουν επίσης θέση στο βιογραφικό της. Μάλιστα, η τηλεοπτική στιγμή που ξεχώρισε ήταν όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά του Χριστόφουρου Παπακαλιάτη «Τέσσερις» το 2009.

Έμιλυ Κoλιανδρή

Για εκείνη η δουλειά της είναι πηγή χαράς και ευτυχίας και παρά τις όποιες δύσκολες στιγμές έχει συναντήσει παραμένει πιστή στη μεγάλη της αγάπη.

«Νιώθω ευλογημένη μ' αυτή τη δουλειά, που έχω διαλέξει και με έχει διαλέξει. Δεν έχω βαρεθεί ούτε στιγμή, έχω γνωρίσει τους καλύτερους ανθρώπους. Είναι ευλογία να λαχταράς τη δουλειά σου. Δεν έχω περάσει δύσκολα. Έχω συνεργαστεί με δύσκολους σκηνοθέτες και μπορεί τότε να έκλαιγα και να το μετάνιωνα, βλέποντάς το όμως από απόσταση, έχω περάσει καλά κι έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις».

Η σχέση της με τον Χρήστο Λούλη και η δημιουργία οικογένειας

Σε μια όμορφη οικογενειακή τους στιγμή

Η Έμιλυ κι Χρήστος συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2002 κι έπειτα από 6 χρόνια σχέσης δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29 Σεπτεμβρίου του 2008, με την Έμιλυ να παραδέχεται ότι το ποιος έκανε το πρώτο βήμα δεν ήταν ποτέ σαφές!

«Ήταν περίεργες οι συνθήκες της γνωριμίας και δεν ξέρουμε ποιος έκανε το πρώτο βήμα, ποιος ακολούθησε. Ο καθένας θέλει να πιστεύει τη δική του εκδοχή» είχε αναφέρει η ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, με τον Χρήστο να έχει δηλώσει: «Με την Έμιλυ συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο διάδρομο μίας πολυκατοικίας. Είχαμε πάει και οι δυο να μιλήσουμε με τη σκηνοθέτιδά μας, για ένα θεατρικό στο οποίο θα παίζαμε. Τη θυμάμαι σαν χθες να βγαίνει από το ασανσέρ, την ώρα που έφευγα από το διαμέρισμα. Από τη συνεργασία που ακολούθησε δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μέρα που καθόμασταν σε ένα τραπέζι να διαβάσουμε. Καθόμασταν δίπλα-δίπλα και φορούσαμε κοντομάνικα. Σε κάποια στιγμή, τα χέρια μας ακούμπησαν το ένα το άλλο. Κανείς μας δεν απομάκρυνε το δικό του».

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με την έλευση των δύο παιδιών τους, του Αλέξανδρου και της Σμαράγδας, κάτι που τους χαροποίησε πολύ και έκανε τη ζωή τους πιο πλήρη και γεμάτη.

Ο Χρήστος Λούλης, στις σπάνιες αναφορές που κάνει στην προσωπική του ζωή, έχει μιλήσει με τα πιο γλυκιά λόγια για την σύζυγό του, αποκαλώντας την μάλιστα «σύντροφο ζωής».

«Τη θαυμάζω και ως ηθοποιό και ως σύντροφο ζωής. Είναι ένα ξεχωριστό, ένα ιδιαίτερο πλάσμα και απολαμβάνω το ότι αποκτήσαμε μαζί δύο υπέροχα παιδιά, τον Αλέξανδρο και τη Σµαράγδα».

Αν και ο ερχομός των παιδιών τους συμπλήρωσε ευχάριστα το οικογενειακό τους κάδρο, η Έμιλυ Κολιανδρή δεν έχει διαστάσει να εξομολογηθεί ότι η σχέση της με τον σύζυγό της δοκιμάστηκε, κάτι που συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια.

«Περάσαμε από 40 κύματα, κυρίως μετά τον ερχομό των παιδιών. Χάσαμε το «εμείς» που είχαμε συνηθίσει, άνοιξε ένα μεγαλύτερο «εμείς». Ξαναβρεθήκαμε, επαναπροσδιοριστήκαμε».

Η Έμιλυ είναι μια σύγχρονη γυναίκα. Εργαζόμενη, μητέρα και σύντροφος, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα πως όλα είναι δυνατά αρκεί να είσαι σε θέση να βάζεις προτεραιότητες και να ξέρεις να ισορροπείς! Έτσι δεν είναι;

Δείτε στιγμές του ζευγαριού στις ακόλουθες φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved