Media

GNTM: Αυτές είναι οι 25 κοπέλες που πέρασαν στο σπίτι του ριάλιτι! Γνωρίστε τις μία μία! (photos)

GNTM: Χθες παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος του bootcamp των κοριτσιών που διεκδικούν να γίνουν οι σύγχρονες βασίλισσες του μόντελινγκ σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Οι 4 κριτές του GNTM, η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης και το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αξιολογήσουν τις υποψήφιες μέσα από διαδικασίες σκληρής εκπαίδευσης και ρεαλιστικές συνθήκες δουλειάς.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές, κομβικό ρόλο στη διαδικασία του διαγωνισμού θα έχει ο «Μέντορας» των κοριτσιών, η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών και πάντα σε συνεργασία με τους κριτές και τους εκάστοτε συντελεστές της δοκιμασίας (φωτογράφους, στυλίστες, πελάτες διαφημιστικών εταιρειών κλπ. ) θα είναι εκεί για να εμψυχώνει, να συμβουλεύει και να κατευθύνει τις υποψήφιες ώστε να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρούσα σε κάθε δοκιμασία θα είναι και η creative director Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα.

Ας γνωρίσουμε τις 25 υποψήφιες, που την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου του Greeces Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Δείτε μία προς μία τις κοπέλες που πέρασαν στο σπίτι του GNTM:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved