Media

Μεσάνυχτα: Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη! Το καλωσόρισμα στους τηλεθεατές και οι καλεσμένοι! (vid

Μεσάνυχτα: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές μέσα από το πλατό της εκπομπής της. 

«Δεύτερη τηλεοπτική σεζόν για φέτος και ευελπιστούμε να γίνουμε και αυτή τη χρονιά η αγαπημένη βραδινή σας συνήθεια. Με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και ιστορίες που θα μας αγγίξουν όλους» είπε η Ελεονώρα Μελέτη καλωσορίζοντας το τηλεοπτικό κοινό ενώ αμέσως μετά παρουσίασε τους καλεσμένους της.

Στην καρέκλα του πρώτου προσκεκλημένου της εκπομπής κάθισε ένα πρόσωπο που έχει απασχολήσει την επικαιρότητα, ο 27χρονος πατροκτόνος Αλέξης Μίχος. Ο νεαρός από τη Ζάκυνθο σκότωσε με τρεις σφαίρες τον πατέρα του τον Μάιο του 2018, επειδή, όπως ισχυρίζεται, ο πατέρας του επί σειρά ετών βασάνιζε και κακοποιούσε τον ίδιο, τη μητέρα του αλλά και τα αδέλφια του. Στην εκπομπή αποκάλυψε για πρώτη φορά όλα όσα συνέβησαν εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Περιέγραψε καρέ καρέ μια ζωή με βασανιστήρια, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την καθημερινή βία που υφίστατο, αλλά και τα συναισθήματα που τον οδήγησαν στο να δώσει τέλος στο δράμα που ζούσε ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Ο Αλέξης Μίχος συγκινήθηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο που τόσο καιρό βρίσκεται δίπλα του, αλλά και το δικαστήριο που τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Αμέσως μετά απέναντι από την παρουσιάστρια κάθισε η δημοφιλής ηθοποιός, Ελένη Ράντου, δίνοντας μια σπάνια εξομολόγηση εφ’ όλης της ύλης. Η ηθοποιός μίλησε για το μπούλινγκ που είχε δεχτεί ως παιδί κι εξήγησε γιατί, ενώ ήταν έγκυος αποφάσισε να φύγει από το σπίτι όπου έμεναν με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και να πάει να μείνει σε ξενοδοχείο. Παραδέχτηκε πως φλέρταρε με την κατάθλιψη στο κατώφλι των 40, ενώ δήλωσε σίγουρη πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει.

Δείτε το πρώτο καλωσόρισμα για τη φετινή σεζόν της Ελεονώρας Μελέτη στο τηλεοπτικό κοινό.

Στην αυριανή εκπομπή (Τετάρτη 2 Οκτωβρίου), καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη οι: Ερρίκος Πετιλόν, Νίκος Γαλανός και Σοφία Αρβανίτη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved