Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο 27χρονος πατροκτόνος Αλέξης Μίχος - Έτσι οδηγήθηκε στο έγκλημα (pics&vid)
Media

Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει ο 27χρονος πατροκτόνος Αλέξης Μίχος - Έτσι οδηγήθηκε στο έγκλημα (pics&vid)

Μεσάνυχτα: Ο 27χρονος πατροκτόνος από τη Ζάκυνθο, ο οποίος τον Μάϊο του 2018 σκότωσε με καραμπίνα και τρεις σφαίρες τον πατέρα του, μίλησε για το λόγο που οδηγήθηκε στο έγκλημα.

Ο Αλέξης Μίχος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλους και για όλα και απάντησε σε ό,τι κι αν ρωτήθηκε.

«Όταν εγκατέλειψε η μητέρα μου τον πατέρα μου συνειδητοποίησα ότι καταστρέφεται η ζωή μου. Όταν ένα παιδί αποχωρίζεται κάποιον από τους δυο και μένει με τον γονιό που είναι και κακοποιητικός είναι πολύ δύσκολο. Ο πατέρας μου πέρα από τον φόβο που μου είχε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια, τον έτρεμα πραγματικά, είχε πειθώ και με είχε κάνει να πιστεύω πως εκείνος είναι σωστός και η μητέρα μου είναι λάθος», είπε.

Λίγο μετά, θυμήθηκε ένα περιστατικό εξευτελισμού που βίωσε:

«Με πήρε ένα πρωί από το χέρι, περάσαμε με το καράβι απέναντι στην Κυλλήνη, μου έσκισε τα ρούχα και με έβαλε να ζητιανεύω για να βγάλει λεφτά. Ήμουν 12 χρονών!».

Η Ελεονώρα Μελέτη τον ρώτησε αν η μητέρα του είχε καταγγείλει ποτέ τον πατέρα του με αφορμή κάποιο από τα περιστατικά βίας που αντιμετώπιζε τα οποία φυσικά αποτυπώνονταν και στα πρόσωπά τους, ο Αλέξης Μίχος ανέφερε πως τον είχε καταγγείλει όταν κατάλαβε πως εκείνος είχε ασελγήσει στη μεγαλύτερη αδερφή του.

Τόνισε επίσης πως ενώ η τοπική κοινωνία γνώριζε τι συνέβαινε στο σπίτι της οικογένειας κανείς δεν έκανε τίποτα, μεταξύ αυτών και οι αρχές παρά τις καταγγελίες στην πρόνοια, στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στην εισαγγελία και αλλού.

Δείτε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved