Τηλεθέαση-Μεσάνυχτα: «Έσκισε» η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της! (photos)
Media

Τηλεθέαση-Μεσάνυχτα: «Έσκισε» η Ελεονώρα Μελέτη στην πρεμιέρα της! (photos)

Μεσάνυχτα: Χθες το βράδυ, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε στην πρεμιέρα της τους τηλεθεατές, ευχόμενη να γίνει για δεύτερη χρονιά η αγαπημένη βραδινή τους συνήθεια.

Η παρουσιάστρια, ανανεωμένη και με εκλεκτούς καλεσμένους που έκαναν δηλώσεις οι οποίες ήδη συζητιούνται, κατάφερε να κάνει χθες το βράδυ τη διαφορά, υπερισχύοντας έναντι των αντιπάλων της.

Παρά το γεγονός ότι η εκπομπή επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha με αλλαγή ώρας -προβάλλεται πλέον νωρίτερα- κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ξεκίνησε με σχετικά χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα με 12,4%, παίρνοντας τη σκυτάλη από το σίριαλ «Έρωτας Μετά» το οποίο είχε απέναντί του την επανάληψη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και τη σειρά «8 λέξεις».

Όμως, από το πρώτο κιόλας τέταρτο προβολής της, η εκπομπή «Μεσάνυχτα» άρχισε να ανεβαίνει (14.3%), για να φτάσει το αμέσως επόμενο τέταρτο το 21,4% ποσοστό τηλεθέασης.

Τα επόμενα τέταρτα προβολής της εκπομπής με καλεσμένους τον πατροκτόνο Αλέξη Μίχο και την Ελένη Ράντου, διαμορφώθηκαν ως εξής:

24,5%

21,2%

22,7%

20,7%

Δείτε παρακάτω τον πίνακα τηλεθέασης όπως διαμορφώθηκε στην πρεμιέρα της επιτυχημένης εκπομπής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved