Κόκκινο ποτάμι: Η πρωταγωνίστρια κάτι θα σου θυμίσει… Δεν φαντάζεσαι πού την γνωρίσαμε (exclusive)
Media

Κόκκινο ποτάμι: Η πρωταγωνίστρια κάτι θα σου θυμίσει… Δεν φαντάζεσαι πού την γνωρίσαμε (exclusive)

Είναι η νέα μούσα του Μανούσου Μανουσάκη και μόλις διαπιστώσαμε πού την είχαμε πρωτοσυναντήσει πάθαμε πλάκα αφού η εμφάνισή στη νέα σειρά του Open «Κόκκινο Ποτάμι» δεν μας θύμιζε τίποτα από την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Συμμαθητές».

Κι όμως η Αναστασία Παντούση θα κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Το καλοκαίρι του 2014 η ηθοποιός μετά τις σπουδές της ως νηπιαγωγός, πέρασε από ένα casting για την νέα καθημερινή σειρά του ANT1 Οι Συμμαθητές σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Τελικά κέρδισε μία θέση στο βασικό καστ του πρώτου κύκλου της σειράς υποδυόμενη την Σοφία Λινάρδου.

Τη σεζόν 2016-2017 είχε ένα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη δραματική σειρά Σαν Οικογένεια που προβλήθηκε για μία σεζόν από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha Κύπρου ενώ την ίδια χρονιά επανεμφανίστηκε στους Συμμαθητές δύο χρόνια μετά την αποχώρησή της από τη σειρά συνεχίζοντας την παρουσία της ως την ολοκλήρωση της.

Το 2017 εντάχθηκε στο βασικό καστ του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς Έλα στη θέση μου στο ρόλο της Βασιλίνας Σουλτς.

Η συνεργασία της με τη σειρά συνεχίστηκε και για τον τρίτο κύκλο επεισοδίων. Και τώρα ήρθε η ώρα να τη δούμε σε έναν ρόλο πραγματική έκπληξη.

Η Αναστασία Παντούση, έχοντας δει πια το πρώτο επεισόδιο της ολοκαίνουργιας σειράς εποχής του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι», μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τον ρόλο της «Ιφιγένειας», και δεν παρέλειψε να τονίσει ότι φέρει ευθύνη ενσαρκώνοντας την συγκεκριμένη ηρωίδα. Η γλυκιά πρωταγωνίστρια μας εξομολογήθηκε τα λόγια των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε ότι θα βρεθεί στο cast της εν λόγω παραγωγής, με τη συγκίνησή της να είναι έκδηλη!

Δες την σε παλαιότερες εμφανίσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved