Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου έμοιαζε μη πραγματοποιήσιμη ιδέα το σίκουελ του Λόγω τιμής» (Photos)
Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Μου έμοιαζε μη πραγματοποιήσιμη ιδέα το σίκουελ του Λόγω τιμής» (Photos)

Λίγο μετά την πρεμιέρα του «Λόγω τιμής», ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλά για την επιστροφή της σειράς 20 χρόνια μετά, περιγράφει πως ένιωσε, ενώ αποκαλύπτει αν θα υπάρξουν και άλλα επεισόδια εκτός από αυτά τα 12 που έχουν ήδη γυρίσει…

Πάμε και στο «Λόγω τιμής», που έκανε πρεμιέρα;


«Εδώ και χρόνια συζητούσαμε γι' αυτό το σίκουελ. Μου έμοιαζε μη πραγματοποιήσιμη ιδέα, μιας και οι εποχές δεν σηκώνουν μεγάλες παραγωγές - από το «Νησί» έχουμε να δούμε κάτι μεγάλο. Το πείσμα και το πάθος όμως του Λάμπη Ζαρουτιάδη, σκηνοθέτη της δουλειάς έδωσε σάρκα και οστά στο όνειρο που είχαν με τη Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η οποία έγραψε το σενάριο και τις νέες ιστορίες των ηρώων που άφησε δυόμισι δεκαετίες πριν.

Πώς ένιωσα που ξαναβρεθήκαμε όλοι μαζί; Με τα περισσότερα παιδιά-πρόσεξε το, το «παιδιά»- είχαμε συνέχεια επαφή. Πώς να περιγράψω πώς νιώσαμε; Σαν να μην πέρασε μια μέρα, κι ας πέρασαν σχεδόν δύο δεκαετίες. Το «Λόγω τιμής» του τότε δικαιώνεται απόλυτα τώρα, μιας και μιλά για τη δύναμη της αληθινής της μεγάλης και ουσιαστικής φιλίας, που δεν θαμπώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν. «Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, μόνο τρόπο να κοιτάνε». Ενας σπουδαίος στίχος του Γκάνα, που κατάλαβα πια μεγαλώνοντας».


Γυρίσατε 12 επεισόδια. Πάτε για άλλα;
«Ολοκληρώσαμε τα 12 επεισόδια, αυτό μπορώ να σου πω για την ώρα. Τίποτα δεν αποκλείω. Αν πάει καλά η σειρά, αν αρέσει τόσο ξανά, αν λειτουργήσει όπως πρέπει, αν μπορέσουμε να μαζευτούμε και πάλι όλοι μαζί. Είναι πολλά τα αν... Δείτε τα πρώτα 12 και βλέπουμε», είπε στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved