Η Κ.Γκαγκάκη στο gossip-tv: Τα ξεκαθαρίζει όλα για Σπαλιάρα,Παπανώτα,Καζαριάν & ο ρόλος της στην tv
Media

Η Κ.Γκαγκάκη στο gossip-tv: Τα ξεκαθαρίζει όλα για Σπαλιάρα,Παπανώτα,Καζαριάν & ο ρόλος της στην tv

Τη φετινή τηλεοπτική χρονιά η Κατερίνα Γκαγκάκη μας καλησπερίζει μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και δεν διστάζει να λέει τα πράγματα ως έχουν.

Αν και δεν της αρέσει να ακούει ότι έκανε τηλεοπτικό comeback, η Κατερίνα μίλησε στο gossip-tv για την απόφασή της να βρεθεί ξανά on camera, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς προέκυψε η πρόταση να βρεθεί στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα! Μάλιστα, τον περιέγραψε ως συνεργάτη!

Αν και στο παρελθόν έχει κάνει τηλεόραση, συμμετέχοντας σε επιτροπές talent shows, τώρα είναι η πρώτη φορά που κάνει ένα νέο βήμα, αφού πλέον καλείται να λέει τη γνώμη της και να σχολιάζει. Εκείνη, με κάθε ειλικρίνεια και ακομπλεξάριστα, μας είπε αν την φόβισε αυτό στην αρχή, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε για όσους βλέπουν υποτιμητικά μια θέση σε «πάνελ».

Κατερίνα Γκαγκάκη
Κατερίνα Γκαγκάκη

Θέμα των τελευταίων ημερών είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του συνεργάτη της Δημήτρη Παπανώτα και του Γιάννη Σπαλιάρα.

Μια κόντρα που έχει αναπαραχθεί αρκετά, ενώ οι δυο τους έχουν ανταλλάξει εκατέρωθεν βολές μέσω αναρτήσεων και τηλεοπτικών τοποθετήσεων.

Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε την Κατερίνα γιατί πιστεύει ότι προκλήθηκε αυτό, με εκείνη να αναφέρεται στη «συγκρουσιακή λογική» του Δημήτρη Παπανώτα.

Άλλο θέμα των ημερών είναι το κεφάλαιο Ειρήνη Καζαριάν ιψενική φιγούρα.

Το μοντέλο, το οποίο κάνει την πρώτη της απόπειρα στο θέατρο, δεν τα είπε και πολύ καλά στους δημοσιογράφους για τον ρόλο της, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να είναι αρκετά αυστηρός, όπως και όλο το team.

Η Κατερίνα τόνισε ότι δεν διαφωνεί να δοκιμαστεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη κι αν δεν το έχει σπουδάσει. Όμως, διαφωνεί με κάτι και το αναλύει στην συνέντευξη που μας παραχώρησε, ενώ μοίρασε τις ευθύνες μεταξύ εκείνης και των συντελεστών που την επέλεξαν για τον θεατρικό ρόλο.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε μια απολαυστική κουβέντα με χιούμορ κα ευθύτητα! Όσον αφορά στο πώς θέλει να ερωτευτεί και με ποιο τρόπο, λύνει την απορία μας…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved