Media

Άγριες Μέλισσες: Η τηλεοπτική «Μυρσίνη», ο εφιάλτης που έζησε με τον γιο της και ο ρόλος της γιαγιάς

Πριν από περίπου δυο χρόνια η Κατερίνα Διδασκάλου δήλωνε πως αν έρθει ένα καλό σενάριο για τηλεόραση, δεν θα πει όχι και να που ήρθε ο ρόλος της τηλεοπτικής «Μυρσίνης» και είπε το «ναι» στις Άγριες Μέλισσες.

Η συγκλονιστική αυτή σειρά εποχής το βράδυ της Κυριακής (29-09) έκανε πρεμιέρα και καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό αφού σημείωσε τρελά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης αγγίζοντας το 27,9 %.

Σημειώνει τρελά νούμερα τηλεθέασης

Η ιστορία επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους.

Καθηλωτική η ερμηνεία της

Η τηλεοπτική «Μυρσίνη» και η καταπληκτική της ερμηνεία

Η Κατερίνα Διδασκάλου μέσα από το ρόλο της κυρίας Σεβαστού μας απέδειξε πως για μια ακόμη φορά μπορεί να προσφέρει στον θεατή όχι απλά εικόνα αλλά και… μηνύματα.

«Στη δουλειά μου χρωστάω μια γεμάτη ζωή. Όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός είχα συνείδηση του τι μπορούσα να δώσω στους συνανθρώπους μου. Η διασκέδαση είναι θεραπεία. Είναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς, μέσα από μια παράσταση, να προσφέρεις στον άλλον μια εσωτερική διαδρομή. Έχω την πολύ καλή τύχη την τελευταία δεκαετία να κάνω έργα που έχουν σημαντικά κοινωνικά μηνύματα, που επιβεβαιώνουν αυτή την πρόθεση μου», είχε πει η ίδια.

Τα δυο της παιδιά και ο ρόλος της γιαγιάς


Στην προσωπική της ζωή η Κατερίνα Διδασκάλου ευτύχησε. Απέκτησε δυο παιδιά ενώ έχει γευτεί την ευτυχία του να είσαι γιαγιά. «Έχω δυο εγγόνια, παρακαλώ. Έγινα γιαγιά για δεύτερη φορά. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Δεν είμαι πολύ νοικοκυρά για να φτιάξω γλυκά στα εγγόνια. Άλλωστε, είμαι health freak.

Το πρόγραμμα μου είναι πολύ δύσκολο και δεν έχω τον χρόνο που θα ήθελα για να απολαμβάνω τα εγγόνια μου. Προς το παρόν, προσπαθώ να έχει ποιότητα η επαφή μου μαζί τους και προσμένω στην ποσότητα, να βρω περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσω σε αυτά», είχε πει.

Ο «εφιάλτης» που έζησε με τον γιο της

Στη ζωή της ωστόσο δεν ήρθαν όλα ρόδινα αφού μια από τις δυσκολότερες και πιο τρομακτικές στιγμές της ζωής της ήταν το ατύχημα του γιου της σε μικρότερη ηλικία, όταν χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο μετά από ατύχημα και να κάνει πενήντα ράμματα στο πρόσωπο.


«Από την τρομάρα μου τρελάθηκα μόλις μου το είπαν. Το παιδί μπήκε στο χειρουργείο. Του έκαναν πενήντα ράμματα. Του είχε ανοίξει το πρόσωπο στο «σταυρό» και είχε φτάσει μέχρι το κρανίο. Ευτυχώς αποκαταστάθηκε γρήγορα, σε δυο μήνες είχε αναρρώσει πλήρως», είχε αποκαλύψει η ίδια.

Το ατύχημα του γιου της την είχε συγκλονίσει

Όσο για τη σχέση της με το χρόνο;

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Κατερίνα Διδασκάλου όσα χρόνια την γνωρίζουμε μέσα από τις δουλειές είναι το ίδιο γοητευτική και όμορφη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved