X Factor: Η σέξι εμφάνιση της πρώην συνεργάτιδας του Μάστορα που δίχασε και τα καυστικά σχόλια
Media

X Factor: Η σέξι εμφάνιση της πρώην συνεργάτιδας του Μάστορα που δίχασε και τα καυστικά σχόλια

X Factor: Η Λίλα Τριάντη επέλεξε το τραγούδι «Στο Θεό με πάει» στο επεισόδιο του ριάλιτι του OPEN που είδαμε την Πέμπτη (3/10).

Ερμήνευσε λοιπόν ένα κομμάτι σε μουσική και στίχους των Doron Medalie και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, που έχει ερμηνεύσει η Ελένη Φουρέιρα, για την εμφάνισή της στα Chair Challenge του X Factor για την ομάδα των Overs 25+ με μέντορα την Μελίνα Ασλανίδου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίλα Τριάντη έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος όταν την είχε δει στις auditions δεν το περίμενε με τίποτα.

Το ρούχο της έκανε από την αρχή εντύπωση στους κριτές, καθώς ήταν αρκετά σέξι, ενώ όταν τραγούδησε δεν έλειψαν τα λικνίσματα.

Όταν στάθηκε απέναντι από τους κριτές, η Λίλα σχολιάστηκε λίγο αρνητικά, όμως η Μελίνα Ασλανίδου, έκανε την ανατροπή και πήρε την απόφαση που εκείνη ήθελε χωρίς να επηρεαστεί.

Ο Γιώργος Θεοφάνους, δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του, η οποία ήταν λίγο... αυστηρή, ενώ δεν δίστασε να τη ρωτήσει για ποιο λόγο πιστεύει ότι δεν έχει κάνει τίποτα παραπάνω τόσα χρόνια που είναι επαγγελματίας.

Δείτε ποια ήταν η τύχη της παίκτριας στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved