Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο gossip-tv: «Τα realities το μόνο που προσφέρουν είναι ώρες χαζομάρας»
Media

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο gossip-tv: «Τα realities το μόνο που προσφέρουν είναι ώρες χαζομάρας»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Open tv «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Χαμογελαστός και με θετική ενέργεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv για το έργο και μοιράστηκε την ανυπομονησία του να προβληθεί στο κοινό, κάτι που θα συμβεί απόψε το βράδυ στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open tv.

Για εκείνον μια τέτοιου είδους παραγωγή έλειπε από την ελληνική τηλεόραση, εξηγώντας το γιατί, ενώ δεν δίστασε να πει με ειλικρίνεια ότι τα τελευταία χρόνια «είχαμε πήξει στα realities» και εξέφρασε την γνώμη του για την ύπαρξη των συγκεκριμένων projects στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι ένας ηθοποιός, ο οποίος δεν συνηθίζει να αποδέχεται τηλεοπτικές προτάσεις. Αυτή τη φορά, όμως, είπε το «ναι» και εξομολογήθηκε ποιο είναι το πλαίσιο για να απαντήσει θετικά σε κάποια τηλεοπτική παραγωγή. Δέχτηκε άραγε τη συμβουλή της συζύγου του Ιωάννας Μαρτζούκου όταν του έγινε η πρόταση για το σήριαλ;

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας αποκάλυψε ότι δεν συνηθίζει να παρακολουθεί τηλεόραση, ενώ όταν το κάνει οι λόγοι είναι πολύ συγκεκριμένοι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε με απογοήτευση στην έλλειψη παιδείας που υπάρχει και δεν δίστασε να αναπτύξει τον συλλογισμό του!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος στο gossip-tv!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved