Νίκη Λάμη: «Μου αρέσουν οι ρόλοι που μου βγάζουν έξω πράγματα που στη ζωή μου είναι πιο… κλεισμένα»
Media

Νίκη Λάμη: «Μου αρέσουν οι ρόλοι που μου βγάζουν έξω πράγματα που στη ζωή μου είναι πιο… κλεισμένα»

Φέτος, τηλεοπτικά, θα απολαμβάνουμε την Νίκη Λάμη μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις» και τον ρόλο της Τίνας.

Η ηθοποιός αποκαλύπτει πως προέκυψε η πρόταση για να ενταχθεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς, με ποια κριτήρια λέει «ναι» σε μια δουλειά και τι ήταν αυτό που είδε στην ηρωίδα της και της άρεσε.

Το σίριαλ «Μην ψαρώνεις» είναι μια σειρά που παρακολουθούσες την περσινή σεζόν;

«Ναι, είναι μια σειρά που όταν την είχα δει πρώτη φορά πέρυσι είχα πει πως είναι πολύ ωραία και θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίζω εκεί».

Η πρόταση για να ενταχθείς στον δεύτερο κύκλο πώς προέκυψε;

«Ήμουν διακοπές στην Τήνο και δύο ημέρες πριν επιστρέψω στην Αθήνα μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή και μου είπαν πως θα ήθελαν να συναντηθούμε για έναν ρόλο στη σειρά «Μην ψαρώνεις».

Με ποια κριτήρια δέχεσαι να συμμετέχεις σε μια δουλειά;

«Σίγουρα παίζει ρόλο όλη η δουλειά ως σύνολο, η αισθητική της και αν μου αρέσει και περνάω εγώ καλά παρακολουθώντας την, σε περίπτωση που ήδη προβάλλεται και μου προτείνουν να ενταχθώ στο καστ στη συνέχεια. Το επόμενο κριτήριο είναι ο ρόλος. Επίσης, αν νιώθω ότι είμαι χαρούμενη όταν λέω αυτά τα λόγια και θα υποδυθώ τη συγκεκριμένη ηρωίδα. Αυτό μου βγήκε όταν διάβασα τον ρόλο της Τίνας».

Τι ήταν αυτό που είδες στον ρόλο της Τίνας και σου άρεσε;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η εξωστρέφεια που έχει, που είναι αυθόρμητη, παρορμητική, που έχει αυτό το χυμώδες και που διεκδικεί αυτά που θέλει χωρίς να σκέφτεται, για παράδειγμα, τι θα πει κάποιος...»

Έχεις κοινά στοιχεία με τον ρόλο;

«Εγώ είμαι πιο προσεκτική στο πώς θα μιλήσω και στο πώς θα συμπεριφερθώ, και μου αρέσει που μου δίνεται τώρα αυτή η ευκαιρία. Μου αρέσουν αυτοί οι ρόλοι που μου βγάζουν έξω πράγματα που στη ζωή μου είναι πιο «κλεισμένα».

Νίκη Λάμη
Νίκη Λάμη

Σου έχει τύχει σε κάποια δουλειά να μην έχεις συναντήσει αυτό το ιδανικό κλίμα ή ακόμα και τις ιδανικές συνθήκες;

«Ναι, μου έχει τύχει. Το λέω αυτό όμως, γιατί έχω να συγκρίνω. Η προηγούμενη τηλεοπτική μου δουλειά «Οι συμμαθητές» όπως και το «Μην ψαρώνεις», μου βγάζουν κάτι θετικό και ωραίο. Έχω κάνει όμως κάποια άλλα πράγματα που δεν είχαν αυτή την ατμόσφαιρα και αισθανόμουν κι εγώ ότι δεν απέδιδα με τον ίδιο τρόπο. Όταν είναι ωραίο το κλίμα, ανθίζεις, ενώ σε άλλες συνθήκες κάτι σε κρατάει».

Όταν σου είχε συμβεί αυτό, σε επηρέασε μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο ή και στην ψυχολογία σου;

«Με επηρέασε απόλυτα, γιατί αυτό είναι ζωή. Παίζεις με τα συναισθήματα σου. Το κουβαλάς και δεν είναι καθόλου ωραίο γιατί είναι πάρε δώσε. Παίρνω ενέργεια και δίνω ενέργεια», είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved