Οι Τούρκοι stars που «έκαψαν» τις καρδιές των Ελληνίδων (photos)
Media

Οι Τούρκοι stars που «έκαψαν» τις καρδιές των Ελληνίδων (photos)

Είναι δημοφιλείς πρωταγωνιστές σε σειρές της γειτονικής χώρας με μεγάλη απήχηση στο γυναικείο φύλο.

Φυσικά, ούτε οι Ελληνίδες θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Οι συγκεκριμένοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο fan club στη χώρα μας και οι περισσότεροι έχουν ταξιδέψει στην Ελλάδα για κάποια επίσημη εμφάνιση ή για να κάνουν τις διακοπές τους.

Κιβάντς Τατλιτούγ

Κιβάντς Τατλιτούγ
Κιβάντς Τατλιτούγ

Ο Κιβάντς έγινε μοντέλο και το 2002 πήρε το Βραβείο του Καλύτερου Μοντέλου της Τουρκίας και Παγκοσμίως. Το 2005, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, συμμετέχοντας στη σειρά «Ασημένια φεγγάρια», που προβλήθηκε και στην Ελλάδα μέσα από τον ALPHA για 3 χρόνια και οι μετοχές του νεαρού Κιβάντς εκτινάχτηκαν στα ύψη. Το 2007, αμέσως μετά το τέλος του συγκεκριμένου σίριαλ, ο Κιβάντς πρωταγωνίστησε σε άλλη μία σειρά, το «Μενεξέ». Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε με την Μπερέν Σαάτ στη σειρά «Πειρασμός», που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του. Το σίριαλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και στην ελληνική τηλεόραση. Ο ίδιος έχει επισκεφθεί την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο μόνο για διακοπές.

Μπουράκ Οζτσιβίτ

Μπουράκ Οζτσιβίτ
Μπουράκ Οζτσιβίτ

Ο αγαπημένος Τούρκος ηθοποιός σχεδόν όλων των Ελληνίδων δεν είναι άλλος από των πρωταγωνιστή του σίριαλ «Κara Sevda». Νωρίτερα βέβαια είχε γίνει γνωστός από το ρόλο του «Μπαλί Μπέη» στον «Σουλεϊμάν». Η καριέρα του Οζτσιβίτ ξεκίνησε το 2003, όταν κέρδισε τον τίτλο «Top Model της Τουρκίας» και ξεκίνησε να εργάζεται με πρακτορεία μοντέλων, ενώ την υποκριτική του καριέρα την ξεκίνησε λίγο αργότερα. Το καλοκαίρι του 2017, ο ηθοποιός παντρεύτηκε στην Κωνσταντινούπολη την Τουρκάλα ηθοποιό Φαχριγιέ Εβτσέν. Όταν τον Οκτώβριο επισκέφθηκε τη χώρα μας στο πλαίσιο του αφιερώματος του Ιδρύματος Κακογιάννη στις τούρκικες ταινίες, επικράτησε πανδαιμόνιο από τις θαυμάστριές του, που τον κυνηγούσαν για μία φωτογραφία ακόμη και στην Ακρόπολη. Το καλοκαίρι του 2018 έκανε οικογενειακές διακοπές στην Καβάλα και στη συνέχεια στη Θάσο.

Εμρέ Κιβιλτσίμ

Εμρέ Κιβιλτσίμ
Εμρέ Κιβιλτσίμ

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Elif» είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες τηλεθεάτριες παρακολουθούν την επιτυχημένη τουρκική σειρά του Star. Ο Εμρέ, στα 31 χρόνια του, έχει κάνει ήδη πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τουρκικά σίριαλ και σύμφωνα με τους κριτικούς, αυτό δεν αποδίδεται μόνο στην καλή εξωτερική εμφάνιση του, αλλά και στο ταλέντο του. Μέχρι στιγμής δεν έχει επισκεφθεί τη χώρα μας.

Μουράτ Γιλντιρίμ

Μουράτ Γιλντιρίμ
Μουράτ Γιλντιρίμ

Ο 40χρονος ηθοποιός είναι ένας από τους πιο διάσημους πρωταγωνιστές της Τουρκίας και έχει αγαπηθεί πολύ και από το ελληνικό γυναικείο κοινό, στο οποίο έγινε γνωστός μέσω της συμμετοχής του στο σίριαλ «Αsi». Ωστόσο, στη χώρα μας αγαπήθηκε κυρίως μέσα από τη σειρά του Mega «Έρωτας και τιμωρία». Έχει κάνει δύο γάμους και τώρα, με τη σύζυγο του, Ιμάν Έλμπανι, προσπαθούν να κάνουν παιδί. Δυστυχώς, πριν από λίγο καιρό η Ιμάν, που ήταν έγκυος απέβαλε. Ο ηθοποιός επισκέφθηκε την Ελλάδα το 2013 καλεσμένος από την Unesco Αργολίδας και έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου λέγοντας σε άπταιστα ελληνικά «Ελλάδα σ' αγαπώ».

Τζαν Γιαμάν

Μουράτ Γιλντιρίμ
Μουράτ Γιλντιρίμ

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός» αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους πιο περιζήτητους ηθοποιούς και το ελληνικό fan club του είναι τεράστιο! Διαθέτει εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα και όμορφο πρόσωπο. Εκτός όμως από την εξωτερική του εμφάνιση, ο 29χρονος Τούρκος έχει ταλέντο στην υποκριτική και έχει σπουδάσει και Νομική. Όπως είναι γνωστό, στο ταξίδι του στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε κυριολεκτικά πανδαιμόνιο.

Μπουράκ Χακί

Μουράτ Γιλντιρίμ
Μουράτ Γιλντιρίμ

Το πρώην μοντέλο και διάσημος Τούρκος ηθοποιός, που οι Ελληνίδες αγάπησαν μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Κισμέτ», μοιράζει πια το χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Από το 2017 έχει σχέση με την Ελληνίδα μοντέλο Χρύσα Παππά, την οποία είδαμε στις οντισιόν του «GΝΤΜ2» και βέβαια παραδέχθηκε τη σχέση της. Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει και στην ελληνική παράσταση «Ο κύκλος» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Αϊβάζη. Λέγεται πως με την Παππά γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων στη Θεσσαλονίκη και από τότε είναι αχώριστοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved