Αστέρια στην άμμο: Η Αλεξία στην αγκαλιά του Αντρέα
Media

Αστέρια στην άμμο: Η Αλεξία στην αγκαλιά του Αντρέα

Αστέρια στην άμμο: Aνατροπές και απρόσμενα συμβάντα έρχονται.

Ο Μάξιμος και η Αλεξία καλούνται να διαχειριστούν διάφορα προβλήματα, με αφορμή τον επικείμενο γάμο τους. Ωστόσο, η αποκάλυψη ενός μυστικού θα κάνει τον Μάξιμο να απομακρυνθεί από την Αλεξία και εκείνη να έρθει πιο κοντά με έναν άλλο φίλο τους...

Στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑLΡΗΑ «Αστέρια στην άμμο» κάποιοι από τους ήρωες έρχονται αντιμέτωποι με μυστικά του παρελθόντος που επηρεάζουν σημαντικά αποφάσεις που αφορούν το παρόν τους. Συγκεκριμένα, μπορεί ο Νικηφόρος να έπεισε τον Μάξιμο να ζητήσει σε γάμο την Αλεξία, ώστε να εκμεταλλευτούν την περιουσία της, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βάζουν η Δέσποινα και η Ασπασία.

Η τελευταία, όμως, έχει ακόμα έναν λόγο να μη θέλει αυτόν τον γάμο, καθώς υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι αδέλφια. Έτσι, φροντίζει να πάρει δείγματα από τον Νικηφόρο και τον Μάξιμο και να τα στείλει σε εργαστήριο για τεστ DΝΑ. Όπως θα δούμε, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του my tv, ο φάκελος με τα δείγματα DΝΑ που στέλνει η Ασπασία για ανάλυση είναι ελλιπής και ο κούριερ επιστρέφει για τη συμπλήρωση κάποιων απαραίτητων στοιχείων.

Αστέρια στην άμμο
Αστέρια στην άμμο

Για κακή της τύχη, όμως, δεν ακούει την πόρτα και έτσι ο φάκελος πέφτει στα χέρια του Μάξιμου, ο οποίος όταν βλέπει το περιεχόμενο σοκάρεται. Στη συνέχεια, ο νεαρός πιέζει τη μητέρα του για να μάθει για ποιον λόγο στέλνει δείγματα δικά του και του πατέρα του για ανάλυση DΝΑ, αλλά εκείνη δεν είναι σε θέση να του δώσει εξηγήσεις.

Ο ίδιος δεν πτοείται και προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί για το παρελθόν της μητέρας του. Μαθαίνει, λοιπόν, από την Αλεξία ότι ο πατέρας της και η μητέρα του πριν από πολλά χρόνια είχαν ερωτική σχέση. Εκείνη τη στιγμή, ο Μάξιμος συνδυάζει τα τελευταία γεγονότα, δηλαδή τα δείγματα DΝΑ και τη σχέση Ασπασίας - Ιάκωβου, και αναστατώνεται. Από εκείνη τη στιγμή, μάλιστα, αρχίζει να απομακρύνεται από την Αλεξία, χωρίς να δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Αυτή η απομάκρυνση κάνει την Αλεξία να έρθει πιο κοντά στον Αντρέα, ο οποίος της έχει εξομολογηθεί ουκ ολίγες φορές ότι ποτέ δεν έπαψε να την αγαπά και θα είναι πάντα στο πλευρό της όποτε το θελήσει... Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε, δεν μπορεί να προχωρήσει και τη σχέση του με τη Μαργαρίτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved