Έλα Χαμογέλα: Μας μπέρδεψε η Σπυροπούλου – Θα παρουσιάσει τελικά το My Style Rocks; (Pics-Vid)
Media

Έλα Χαμογέλα: Μας μπέρδεψε η Σπυροπούλου – Θα παρουσιάσει τελικά το My Style Rocks; (Pics-Vid)

Το σίγουρο είναι πως το θέλει πολύ. Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου (5-10) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την επιστροφή του My Style Rocks.

Πολλά έχουν γραφτεί κι άλλα τόσα έχουν ακουστεί σχετικά με το πρόσωπο που συζητά με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αλλά και της Acun media για να αναλάβει την παρουσίαση.

Θα το παρουσιάσει;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν κλήθηκε να απαντήσει για το αν η ίδια έχει κάνει συζητήσεις ώστε να αναλάβει και πάλι το τιμόνι του project μας μπέρδεψε η αλήθεια είναι.

Μας μπέρδεψε με την απάντησή της

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ και με την Acun. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το κομμάτι και έχουν ειπωθεί πολλά, δόξα το Θεό έχουμε καλές σχέσεις και μακάρι, γιατί ήταν κάτι που το απόλαυσα πολύ κι έκλεισε θετικά, Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες.

Έγιναν διάφορα άλλα, μέχρι και τον Μάρτιο είχα συναντηθεί με τα στελέχη. Νομίζω έχει να κάνει τον προγραμματισμό του σταθμού όλο αυτό. Θα ήθελα να το κάνω πάντως, πέρναγα ωραία, μου λείπει η τηλεόραση…», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved