Άγριες Μέλισσες: Η «τρελή» τηλεθέαση και η άγνωστη προσωπική ζωή της Λενιώς και της Ασημίνας! (pics)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η «τρελή» τηλεθέαση και η άγνωστη προσωπική ζωή της Λενιώς και της Ασημίνας! (pics)

Άγριες Μέλισσες: Εδώ και λίγες ημέρες και συγκεκριμένα από την ημέρα που έκανε πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1, όλοι μιλούν για... ανάσταση της ελληνικής τηλεόρασης! 

Τι διαφορετικό, όμως, έχει η νέα αυτή σειρά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και γιατί οι πρωταγωνίστριές της, όπως η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου έχουν γίνει τα πρόσωπα των ημερών;

Είναι γεγονός ότι η σειρά, η ιστορία της οποίας επικεντρώνεται σε τρεις αδελφές που έχουν μόνο η μία την άλλη και που η ζωή τους αλλάζει ξαφνικά μετά τον θάνατο του πατέρα τους δίνει μία νέα προοπτική στους τηλεθεατές να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να ταξιδέψουν σε μία άλλη εποχή.

Οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών με πρώτη και καλύτερη τη Μαρία Κίτσου αλλά και η ενδιαφέρουσα πλοκή της ιστορίας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που από την πρώτη στιγμή "κόλλησε".

Αν κρίνει κανείς και από τις πρώτες αναμετρήσεις της σειράς με δυνατά χαρτιά άλλων καναλιών όπως είναι το GNTM και το Λόγω Τιμής, τότε καταλαβαίνουμε πως οι Άγριες Μέλισσες... ήρθαν για να μείνουν.

Ποιος όμως γνωρίζει λεπτομέρειες για τη ζωή της πρωταγωνίστριας Μαρία Κίτσου που υποδύεται τη Λένα; Και τι γνωρίζετε για τον άνδρα που έχει κλέψει την καρδιά της Έλλης Τρίγγου η οποία κρατά τον ρόλο της αδελφής της Λενιώς, Ασημίνας;

Η Μαρία Κίτσου λοιπόν, εδώ και περίπου έναν χρόνο βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη σχέση, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με τον σύντροφό της, πασίγνωστο στον καλλιτεχνικό χώρο:

Όσο για την Έλλη Τρίγγου, μπορεί κάποιοι να θεωρούν πως ο ρόλος της στις "Άγριες Μέλισσες" να ήταν και το ντεμπούτο της, όμως αυτό δεν ισχύει. Για την ακρίβεια, η νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τον ανατρεπτικό ρόλο της στην ταινία “Suntan”, που ουσιαστικά την έκανε ευρέως γνωστή. Μάλιστα, σε αυτή τη δουλειά της εμφανίστηκε γυμνή. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Πηγή: newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved