Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τα bars και τις οικοδομές στον «Λάμπρο» (exclusive)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος από τα bars και τις οικοδομές στον «Λάμπρο» (exclusive)

Άγριες μέλισσες: O Δημήτρης Γκοτσόπουλος πρωταγωνιστεί στη μεγάλη επιτυχία του ΑΝΤ1, όμως η ενασχόλησή του με την υποκριτική ήρθε απρόσμενα!

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο, καθώς τόσο η σειρά στην οποία τον παρακολουθούμε, όσο και το θεατρικό «Αριστοτέλης Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που κάνει πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς στις 11 Οκτωβρίου, είναι σημαντικές επιτυχίες για τον ίδιο.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου!

Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για την θεατρική παράσταση με τη σφραγίδα του Σταμάτη Φασουλή και εξέφρασε την ανυπομονησία του για να το παρουσιάσουν στο κοινό! Μας μίλησε για τον ρόλο του, καθώς ενσαρκώνει τον Αλέξανδρο, γιο του Αριστοτέλη Ωνάση!

Ακόμη, αναφέρθηκε στη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1 και μας υπογράμμισε γιατί θεωρεί ότι έχει τόσο μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Μάλιστα, μας προέτρεψε να δικαιολογήσουμε όλους τους χαρακτήρες, ενώ παράλληλα μίλησε για τον «Λάμπρο», σκιαγραφώντας τον ήρωά του και μιλώντας για εκείνον.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ωστόσο, πριν γίνει ηθοποιός δούλευε ως barman αλλά και στις οικοδομές.Αναφέρθηκε, λοιπόν, σε αυτά τα κομμάτια της ζωής του, αλλά και στο πώς μεταπήδησε στην υποκριτική!

Ο Δημήτρης στο gossip-tv.gr!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved