Κατερίνα Διδασκάλου: Δείτε τι αποκάλυψε για τη συνέχεια του ρόλου της στις Άγριες Μέλισσες (Video)
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: Δείτε τι αποκάλυψε για τη συνέχεια του ρόλου της στις Άγριες Μέλισσες (Video)

Η Κατερίνα Διδασκάλου υποδύεται την «Μυρσίνη Σεβαστού» στις Άγριες Μέλισσες και είναι σύζυγος του Δούκα. Η Μυρσίνη βιώνει δύσκολες στιγμές μετά το θάνατο του γιου της, Σέργιου.

 

Τι είπε στην κάμερα του «Πρωινού» η Κατερίνα Διδασκάλου;

Η ηθοποιός ανέφερε: «Νομίζω ότι το κοινό έχει αγκαλιάσει τις Άγριες Μέλισσες γιατί είναι μια δουλειά υψηλής αισθητικής. Βλέποντας το σενάριο ήξερα ότι θα γίνει επιτυχία, ακριβώς επειδή δεν υποτιμά τη νοημοσύνη μας και κατ’ επέκταση, τη νοημοσύνη του κοινού. Έχουμε καιρό να παίξουμε σε τέτοιο ελληνικό σίριαλ εμείς οι ηθοποιοί»!

Η τηλεοπτική Μυρσίνη μιλά για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες

Και τόνισε: «Κανείς δεν είναι απόλυτα κακός στη σειρά. Απόλυτα κακός είναι ο Κυπραίος, αλλά κι αυτός ακόμα έχει άλλα πράγματα από πίσω. Κάθε πρωί, φεύγοντας για το γύρισμα, λέω «ακόμα μια μέρα στη ζωή της Μυρσίνης», γιατί αποστασιοποιούμαι τελείως. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου, επειδή έχουν συμβεί τόσα τραγικά και δυσάρεστα στη ζωή της. Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου τον ρόλο σε σχέση με μένα με τα δικά μου παιδιά, καθόλου. Δεν το κάνω ποτέ».

Η Μυρσίνη θα μαλακώσει στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Και υπογράμμισε: «Η Μυρσίνη είναι εντυπωσιακό το πόσο πολύ θα μαλακώσει. Έχω κλάψει ήδη με δέκα διαφορετικούς τρόπους, αν δεν είναι αυτό μαλάκωμα τι είναι;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved