Η Ελένη στρίμωξε τον Καπουτζίδη και έβγαλε λαβράκι για την αποχώρησή του από το Voice! (Video)
Media

Η Ελένη στρίμωξε τον Καπουτζίδη και έβγαλε λαβράκι για την αποχώρησή του από το Voice! (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι φανατική τηλεθεάτρια του Voice και ήθελε να μάθει τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε o Γιώργος Καπουτζίδης από το talent show!

Η Ελένη είχε καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον… στρίμωξε, αφού ήθελε να μάθει όλη την αλήθεια για την αποχώρησή του από το Voice!

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Έφυγες και κανείς δεν το περίμενε. Ούτε εμείς εδώ που τα λέγαμε… Δεν φανταζόμουν ότι θα έφευγες και δεν φανταζόμουν ότι ήταν θέμα χρόνου…»!

Μίλησε πρώτη φορά για την αποχώρησή του από το Voice!

Και ο Γιώργος Καπουτζίδης προέβη σε αποκαλύψεις: «Επέλεξα να σκηνοθετήσω μία παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» και αγχώθηκα! Το επέλεξα, αλλά μία μέρα πριν την πρόβα με έπιασαν όλα, δεν κοιμήθηκα, το στομάχι μου… Το ένα είναι ότι δεν μπορούσα χρονικά… και το άλλο είναι ότι αισθανόμουν ότι το έκανα, το απόλαυσα, είμαστε ok, το ζήσαμε!»!

Και η Ελένη τον ρώτησε: «Το ότι θα έφευγε και ο Μαραβέγιας το ήξερες;»!

Και ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε ειλικρινέστατα: «Τον Ιούνιο σε ανυποψίαστο χρόνο και ενώ το Voice δεν είχε κλείσει στον ΣΚΑΪ, ψάχνανε κανάλι, τηλεφωνηθήκαμε με τον Κωστή για τελείως άλλο λόγο και είπαμε και οι δύο «το σκέφτομαι… Μία που το είπαμε μία που δεν το ξανααναφέραμε… Εγώ δεν είπα τίποτα μέχρι να κλείσει στον ΣΚΑΙ… »!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν στην Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved