My Style Rocks: Η μεγάλη ανατροπή – Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση (Photos)
Media

My Style Rocks: Η μεγάλη ανατροπή – Αυτό είναι το επικρατέστερο όνομα για την παρουσίαση (Photos)

Τα χαμηλά νούμερα των τηλεπαιχνιδιών «Guess my age» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας και «Βoom» του Σάκη Τανιμανίδη οδηγούν τα στελέχη του ΣΚΑΪ σε επαναπροσδιορισμό του ύφους της απογευματινής ζώνης.

Το σενάριο μετάθεσης του «Αδύναμου κρίκου» τις καθημερινές φαίνεται να «καίγεται».

Αντίθετα ενισχύεται αυτό του back to back δύο ριάλιτι από το δεύτερο μισό της σεζόν, προκειμένου να ανακάμψουν τα νούμερα τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα υπάρχει η σκέψη τα δύο παιχνίδια να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους μέχρι τις γιορτές και από τον καινούργιο χρόνο εκτός από τη νέα version του «Αγρότης μόνος ψάχνει» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη, να επιστρέψει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και το «My Style Rocks», πάντα σε παραγωγή Acun Media.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο συνοδεύεται από την ανάλογη ονοματολογία Οι φήμες περί επιστροφής της Σπυροπούλου στην παρουσίαση δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση.

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Τν Έθνος», εφόσον υπάρξει οριστική απόφαση επιστροφής του «My Style Rocks», επικρατέστερες για την παρουσίαση του είναι η Μπέττυ Μαγγίρα αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή, που παρουσίασε τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved