GNTM: Αργυρώ Μαγγλάρη: «Η φωτογραφία μου δεν ήταν για αποχώρηση» (Video)
Media

GNTM: Αργυρώ Μαγγλάρη: «Η φωτογραφία μου δεν ήταν για αποχώρηση» (Video)

Η Αργυρώ Μαγγλάρη, που αποχώρησε χθες από το GNTM ήταν καλεσμένη στη «Φωλιά των Κου Κου»!

Η καλλονή δεν πρόλαβε να κάτσει στον καναπέ της εκπομπής και η Κατερίνα Καραβάτου της είπε: «Χαιρόμαστε που είσαι εδώ, αλλά και δεν χαιρόμαστε που είσαι εδώ. Κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είσαι εδώ. Με τις φωτογραφίες που είδα, δεν θα έπρεπε να έχεις βγει εσύ, αλλά άλλο κορίτσι».

Η Αργυρώ δήλωσε: «Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα αρκετά που αποχώρησα, ήθελα να κάτσω κι άλλο, να το ζήσω περισσότερο. Ο στόχος μου ήταν να μπω στο παιχνίδι, να αποκτήσω εμπειρίες, να δοκιμάσω τον εαυτό μου, να ξεπεράσω τον εαυτό μου και από εκεί και πέρα ότι έρθει καλοδεχούμενο.».

Και πρόσθεσε: «Η φωτογραφία μου ήταν η χειρότερη φωτογραφία που έχω βγάλει ποτέ, το πιστεύω πάρα πολύ αυτό. Όταν την είδα, επειδή είμαι τελειομανής σαν άνθρωπος, θεώρησα ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει. Βλέποντας το επεισόδιο και όλα τα κορίτσια από την αρχή, κατάλαβα ότι δεν ήταν η χειρότερη φωτογραφία.

Υπήρχαν φωτογραφίες κοριτσιών που δεν ήταν πάρα πολύ δυνατές. Της Μαρίας δεν με εντυπωσίασε, ούτε της Κάτιας, αλλά γενικά πολλών κοριτσιών… Δεν θεωρώ ότι η δική μου ήταν φωτογραφία για αποχώρηση»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved