Άγριες μέλισσες: Το μαθαίνουμε πρώτη φορά! Έτσι πήρε η Κίτσου το ρόλο της “Λενιώς” (photos)
Media

Άγριες μέλισσες: Το μαθαίνουμε πρώτη φορά! Έτσι πήρε η Κίτσου το ρόλο της “Λενιώς” (photos)

Άγριες μέλισσες:  Η “Λενιώ”  είναι το κορίτσι που φέτος κλέβει την παράσταση, δίνοντας ρεσιτάλ ερμηνείας σε μια σειρά που γοητεύει τα τηλεοπτικά πλήθη.

Η Μαρία Κίτσου μιλά για τον ρόλο της και πώς προέκυψε, ενώ τονίζει πως αφοσιώνεται σε ό,τι κάνει, αλλιώς βαριέται εύκολα.

Οι «Άγριες μέλισσες» πως προέκυψαν; Έγινε πρόταση ή εσείς χτυπήσατε την πόρτα;

«Εγινε πρόταση. Με πήρε η Μιράντα που έκανε το κάστινγκ και μου είπε ότι ήθελε να με δει. Συναντηθήκαμε και μου έδωσε τη σύνοψη της σειράς και τους χαρακτήρες. Τα διάβασα και σοκαρίστηκα. Νόμιζα ότι ήταν βιβλίο».

Όταν το διαβάσατε είδατε τον εαυτό σας σε κάποιον ρόλο;

«Ναι, τον είδα. Στη Λενιώ. Τον είδα αμέσως. Πήγα στο κάστινγκ με πολύ ωραία διάθεση. Μιλήσαμε και με τη Μελίνα Τσαμπάνη, τη συγγραφέα, και με τον Λευτέρη Χαρίτο τον σκηνοθέτη. Ηθελα πολύ να δουλέψω, με ενδιέφερε πολύ ο ρόλος. Εκανα κάποια δοκιμαστικά και τον πήρα».

Οταν μπήκατε στα γυρίσματα, νιώσατε ότι αυτό που γίνεται αφορά τελικά σε μεγάλο βαθμό τον κόσμο που θα το δει;

«Ναι, γιατί έχει πολλή αλήθεια. Το σενάριο είναι τόσο αληθινό, τα γεγονότα αυτά θα μπορούσαμε να τα έχουμε ζήσει. Αλλά και οι χαρακτήρες -και το πώς αντιδρά ο καθένας μας σε όλα αυτά που συμβαίνουν- είναι ζωντανοί. Είναι κάτι ανθρώπινο και το ανθρώπινο είναι διαχρονικό και αφορά. Βασίζονται όλα στις ανθρώπινες σχέσεις και τα ανθρώπινα πάθη με πολλή ζωή μέσα και με πολλή ζωντάνια Βράζει το αίμα όλων των χαρακτήρων.

Σε κάθε επεισόδιο που γυρίζουμε γίνεται χαμός, έχουμε αγωνία για το τι θα γίνει παρακάτω. Μιλούσαμε με τη Μελίνα τις προάλλες, μας έλεγε κάποια πράγματα και τη ρωτούσαμε τι θα γίνει με τον κάθε ρόλο. Έχουμε πωρωθεί και το γουστάρουμε όλοι. Δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά και αφιερώνουμε πολύ χρόνο. Εγώ δεν κάνω τίποτε άλλο στη ζωή ρου αυτή την εποχή

Είναι εύκολο αυτό για σας; Να μην κάνετε τίποτε άλλο στη ζωή σας;

Από την πρώτη μέρα την έχω πιστέψει πολύ αυτή τη σειρά, τη νιώθω σαν παιδί μου. Δεν γίνεται χωρίς πολλή δουλειά. Διαβάζω πολύ, διαβάζω βιβλία που αφορούν εκείνη την εποχή, διαβάζω σενάρια, στοιχεία για τον ρόλο. Κάνουμε δέκα ώρες γύρισμα, πολλές ώρες διάβασμα και μετά βλέπεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση - γιατί είναι δουλειά κι αυτό. Πήρα φέτος μεγάλη τηλεόραση για να μελετάω τον εαυτό μου. Είμαι με το μπλοκάκι.

Αφοσιώνεστε σε ό,τι κάνετε...

«Ναι, αλλιώς δεν γίνεται. Αλλιώς δεν το κάνω. Βαριέμαι -και βαριέμαι εύκολα. Πρέπει κάτι να με πωρώνει, να με ενδιαφέρει, να με προκαλεί, αλλιώς δεν μπορώ να το κάνω. Αν με προκαλέσει όμως, γίνομαι σκυλί», είπε στο Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved