GNTM: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στα κορίτσια! Η μία... «θάβει» την άλλη (photos+video)
Media

GNTM: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στα κορίτσια! Η μία... «θάβει» την άλλη (photos+video)

GNTM: Έκρυθμη η ατμόσφαιρα στους κόλπους του ριάλιτι μοντέλων καθώς οι κοπέλες από τις πρώτες κιόλας ημέρες συγκατοίκησής τους μέσα στο σπίτι έχουν δημιουργήσει... κλίκες και φυσικά πολλές αντιπάθειες. 

Ειδικά μετά την 'τιμωρία' τους στην πρόσφατη δοκιμασία με το ντους πάνω σε νταλίκα, στο τέλος της οποίας η Ζενεβιέβ τις ενημέρωσε ότι θα επέλεγαν μόνες τους τις φωτογραφίες που θα έδιναν στους κριτές για να κριθούν για τις επιδόσεις τους, η μία έριχνε το φταίξιμο στην άλλη καθώς οι περισσότερες υποστήριζαν πως αυτό συνέβη λόγω κάποιων κοριτσιών που γκρίνιαζαν στην προηγούμενη δοκιμασία ότι είχαν καλύτερες λήψεις από αυτές που τελικά κατέληγαν στην κριτική επιτροπή.

Χθες, μετά το τέλος του επεισοδίου τα κορίτσια ρωτήθηκαν από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου" για τις συμπαίκτριές τους και εκείνες ήταν... καταγγελτικές!

Η Σουζάνα Κόουλ είπε: «Δεν μου φαίνεται σωστό να γκρινιάζουν τα κορίτσια γιατί ο φωτογράφος έχει χρόνια εμπειρία, ενώ εμείς όχι».

Η Ελευθερία Καρναβά είπε από την πλευρά της: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο γκρινιάρα. Μπορεί να γκρινιάξω για την ανακύκλωση».

Η Κέισι Μίζιου δήλωσε: «Όλες έχουν γκρινιάξει για το ότι δεν επιλέγουν τις καλύτερες φωτογραφίες τους».

Η Κωνσταντίνα Φλώρου από την πλευρά της είπε: «Ένιωσα ότι είναι άδικο και φταίνε κάποια κορίτσια, ενώ δεν φταίει κανένας»

Η Μαρτίνα Χοφιιτσούκ πιο επικριτική με τις συμπαίκτριές της είπε: «Η Μαρία το αντιμετωπίζει σαν πενθήμερη, με έχει κουράσει πάρα πολύ. Η πλάκα έχει και τα όριά της. Έχω βαρεθεί να ακούω: «Εγώ δεν είμαι μοντέλο, ήρθα από την καρότσα από τη λαϊκή. Η Μαρία έχει λόγο για τα πάντα. Πρέπει να βρίσκεται παντού. Σε όλες τις κάμερες και όλες τις φάσεις και είναι εκτός θέματος».

Η Μαρτίνα καταφέρθηκε και εναντίον της ελευθερίας λέγοντας: «Είναι εκτός θέματος πάντα. Η Ελευθερία είναι στο δωμάτιό μας και δεν λέει να φύγει. Πίστευα ότι επειδή δεν ενθουσιάζομαι με την εμφάνιση της Ελευθερίας θα είχε χαρακτήρα και πάθος».

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Έξαλλη έγινα. Ξεκάθαρα το αντιμετωπίζουν σαν πενθήμερη. Για δεύτερη φορά ακούστηκε ότι δεν καταλάβαμε το κόνσεπτ, αν μιλάς όλη την ώρα, πώς θα καταλάβεις το κόνσεπτ; Η Ελευθερία το κάνει αρκετά, η Μαρία με εξόργισε χθες, η Λυδία μερικές φορές».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των κοριτσιών:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved