Η δήλωση του Μπέζου που θα συζητηθεί: «Αυτά που γίνονται στο GNTM είναι γελοιότητες!» (video)
Media

Η δήλωση του Μπέζου που θα συζητηθεί: «Αυτά που γίνονται στο GNTM είναι γελοιότητες!» (video)

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τον γνωστό καυστικό σχολιασμό του έδωσε ο Γιάννης Μπέζος μιλώντας για όλα τα φαινόμενα της εποχής. 

O αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό.

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, ο Γιάννης Μπέζος είπε για τον πρώτο καιρό της καριέρας του:

«Θυμάμαι μια φορά η Αλίκη Βουγιουκλάκη μου έλεγε: «να ξέρεις ότι θα είσαι μόνος σε αυτή τη δουλειά» και είχε δίκιο. Δηλαδή ότι «θα σε στηρίξουν οι άλλοι και όλα αυτά. Αυτά είναι τρίχες, οι άνθρωποι, ξέρεις, με τις αδυναμίες τους μπορεί να σε στηρίζουν προσωρινά και είναι έτοιμοι οι ίδιοι την επόμενη φορά να σε πουλήσουν». Μιλούσε για τους υπόλοιπους καλλιτέχνες».

Σχολιάζοντας τη σημερινή τηλεόραση και εστιάζοντας στο GNTM είπε: «Αυτά που γίνονται στο Greece Next Top Model είναι γελοιότητες!... Μέσα στα κορίτσια στο GNTM υπάρχουν και κάποια κορίτσια με περιττά κιλά και το κάνουν αυτό για να κολακεύσουν και ένα κοινό το οποίο έχει και αυτό περιττά κιλά. Έχουμε και εμείς τύχη στην ελληνική τηλεόραση. Έτσι; Αυτά είναι οι φαιδρότητες της ελληνικής τηλεόρασης. (...) Το αν θα υπερασπιστώ το σώμα μου ή το πρόσωπό μου είναι προσωπική υπόθεση και δεν είναι διαγωνιστική».

Τι γίνεται όμως με τους Απαράδεκτους και τη φημολογούμενη επιστροφή τους στην TV; Ο Γιάννης Μπέζος ήταν σαφής: «Οι Απαράδεκτοι» δεν επιστρέφουν στο θεατρικό σανίδι. Το διαψεύδω κατηγορηματικά!»

Όσο για τη μυθοπλασία στη σημερινή τηλεόραση, ο ηθοποιός σχολίασε: «Οι «Οι άγριες μέλισσες» μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά θα έπρεπε να παίζουν μια φορά την εβδομάδα, μια ώρα όπως παλιά».

Ο Γιάννης Μπέζος δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του και για τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής δεν είναι θέατρο, είναι θέαμα! Είναι άλλο πράγμα, είναι κάτι άλλο. Είναι σε μια άλλη περιοχή.»

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved