Γιάννα Τερζή: Τι απαντάει στις φήμες ότι ήταν κουμπάρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον γάμο της; (vid)
Media

Γιάννα Τερζή: Τι απαντάει στις φήμες ότι ήταν κουμπάρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον γάμο της; (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής Έλα χαμογέλα μίλησε η Γιάννα Τερζή, αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της αλλά και απάντησε στο… φλέγον θέμα που συζητιέται εδώ και καιρό και τη θέλει κουμπάρα στον άγνωστο γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην Αμερική για τον οποίο η ίδια δεν έχει μιλήσει ποτέ.

Η Γιάννα Τερζή αφού αποκάλυψε πως: «Έχω κόψει το κρέας εδώ και οκτώ μήνες για λόγους υγείας» συνέχισε λέγοντας: «Μας απασχολούν πολύ τα κιλά μας και όχι τόσο η υγεία μας και είναι λάθος».

Τι είπε για τη σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που παρακολουθούμε μέσα από το GNTM; Η τραγουδίστρια είπε: «Η Ηλιάνα είναι πολύ καλή προσωπική μου φίλη εδώ και πάρα πολλά χρόνια».

Όσο για τον φημολογούμενο γάμο της Ηλιάνας στην Αμερική πριν από μερικά χρόνια που έληξε άδοξα, όπως ακούγεται, όταν ρωτήθηκε η Γιάννα Τερζή αν ήταν κουμπάρα του ζευγαριού, εκείνη με μαεστρία κατάφερε να ξεγλιστρήσει.

Πάντως, όταν ρωτήθηκε αν παρακολουθεί τη φίλη της στο ριάλιτι μοντέλων, η Γιάννα Τερζή είπε με ειλικρίνεια: «Το GNTM δεν το έχω παρακολουθήσει γιατί δεν βλέπω πολλή τηλεόραση».

Δείτε τι είπε, στο βίντεο που ακολουθεί…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved