Άγριες μέλισσες: Η «Λενιώ» ανέβασε backstage φωτό από τα γυρίσματα και «τρέλανε» τους followers
Media

Άγριες μέλισσες: Η «Λενιώ» ανέβασε backstage φωτό από τα γυρίσματα και «τρέλανε» τους followers

Άγριες μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου, πρωταγωνιστεί στη σειρά που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό φέτος και έχει αγαπηθεί ήδη!

Το ίδιο έχει αγαπηθεί και η σειρά του ΑΝΤ1, η οποία σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

«Το ένα φέρνει το άλλο και στο τέλος κάνεις τον απολογισμό σου..😜
Ενα μικρό story πίσω απο τις backstage photo της @roulamoniaki !
#agriesmelisses #ant1tv #mariakitsou#marikakitsou @ant1tv@agriesmelisses», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.
Όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν και δεν άργησαν να της κάνουν likes αλλά και να της αφήσουν τα πιο όμορφα σχόλια.

«Με το που πήρα στα χέρια μου τα τρία πρώ­τα επεισόδια της σειράς ενθουσιάστηκα και ρουφούσα την ιστορία έχοντας λαχτάρα να μάθω τι συμβαίνει παρακάτω... Το ίδιο συμ­βαίνει και τώρα! Έχει πολλούς άσους η δου­λειά αυτή -με πρώτο το δυνατό σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη. Είναι συναρπαστική η ιστορία της, ο τρόπος που εξελίσσει, χτίζει τον μύθο και o τρόπος που έχει φτιάξει ήρω­ες που είναι χαρακτήρες λες κι έχουν βγει από θεατρικό έργο. Συνήθως στην τηλεό­ραση οι χαρακτήρες είναι χάρτινοι, επιφανειακοί- εδώ έχουμε να κάνουμε με χαρακτήρες με αίμα... Με τέτοιο σενάριο, με «καπετάνιο» τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Λευ­τέρη Χαρίτo (αρωγοί του πολύτιμοι οι Σπύρος Μιχαλακόπουλος και Σταμάτης Πατρώνης) και με τόσο γερό καστ που φτιάχτηκε, ναι, δεν σου κρύβω ηώς περίμενα ότι η σειρά θα κερδίσει το τη­λεοπτικό κοινό που διψά για τέτοιες δουλειές. Είχα αγωνία, όλοι είχαμε, αλλά από την άλλη γνώριζα πως καταθέτοντας ψυχή δεν μπορεί παρά να αγγίξεις και την ψυχή», έχει δηλώσει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Δείτε τις backstage φωτογραφίες που ανέβασε η Λενιώ στο Instagram στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved