Έλα χαμογέλα: Μέγκι Ντρίο: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που έκανα για το GNTM»
Media

Έλα χαμογέλα: Μέγκι Ντρίο: «Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα για τις αποκαλύψεις που έκανα για το GNTM»

Έλα χαμογέλα: Η Μέγκι Ντρίο, που φέτος συμμετέχει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, άνοιξε το σπίτι της και μίλησε για όλους και για όλα.

Η πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στο Instagram από ψεύτικα προφίλ για τις αποκαλύψεις και τα spoilers που δίνει στο «Ευτυχείτε» σχετικά με το ριάλιτι μοντέλων του Star.

Αποκάλυψε επίσης ότι της είχε γίνει πρόταση από την παραγωγή να επιστρέψει στο GNTM ως guest όμως τελικά δεν υλοποιήθηκε ποτέ και εξέφρασε το παράπονό της που δεν την ενημέρωσαν.

«Ενώ κράτησα την πληροφορία εμπιστευτική, την ακύρωσαν τη δοκιμασία. Με είχαν πάρει επίσημα από την παραγωγή, είπαμε οκ. Από κει και μετά κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο. Αναγκάστηκα εγώ να πάρω την παραγωγή για να ενημερωθώ για αυτό. Δεν μπορώ λοιπόν να τους πάρω στα σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι Ντρίο.

Όσο για την Καζαριάν και το νέο της βήμα, μιας και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, δεν το κρίνει αρνητικά και αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε μία πρόταση να παίξει σε σειρά.

«Είχα πρόταση για το σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα λίγο πριν πάω στο OPEN αλλά κρίνοντας από αυτά που γίνονται μάλλον καλά έκανα που δεν πήγα».


Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved