Ο Μάριος Αθανασίου για το «GNTM»: «Νιώθω άσχημα να βλέπω τέτοιες εκπομπές» (Photos)
Media

Ο Μάριος Αθανασίου για το «GNTM»: «Νιώθω άσχημα να βλέπω τέτοιες εκπομπές» (Photos)

Ο Μάριος Αθανασίου φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά έρωτα και μυστηρίου του ALPHA «Έρωτας μετά».

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, τι του λείπει από την ελληνική τηλεόραση, αν προτιμά δραματικό ή κωμικό ρόλο και αν έχει παρακολουθήσει το «Greece’s next top model».

Στο ζάπινγκ έχετε δει «Greece’s next top model»;
«Δεν είμαι αντικειμενικός κριτής, η τηλεόραση του σπιτιού μου συνήθως παίζει παιδικές σειρές. Εχω παρακολουθήσει λίγο, πολύ λίγο, το έχω δει».


Δεν σας ικανοποιεί ως τηλεθεατή;
«Νιώθω άσχημα να βλέπω τέτοιες εκπομπές, δεν μου αρέσει να βλέπω πώς μειονεκτούν άνθρωποι, πώς δυσκολεύονται στην καθημερινότητα τους. Είναι μία τεράστια κουβέντα όλο αυτό, αλλά θεωρώ ότι, αυτή την εποχή που οι γυναίκες έχουν ανάγκη να πάρουν τη θέση που τους αξίζει στην κοινωνία, είναι κάπως άτοπες αυτές οι εκπομπές».


Τι σας λείπει από την ελληνική τηλεόραση;
«Αυτά που θέλω εγώ να βλέπω δεν είναι εμπορικά. Θα ήθελα να δω εκπομπές αναφορικά με την τέχνη μας, με ανθρώπους που δεν είναι γνωστοί. Θα ήθελα να δω εκπομπές για μικρούς ήρωες της κοινωνίας μας, που βοηθούν κόσμο που το χρειάζεται, θέλω αντικειμενική ενημέρωση, θέλω εκπομπές με ήθος και όχι αυτές που δείχνουν κόσμο να τσακώνεται σαν τα σκυλιά».


Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;
«Κι εμείς παίρνουμε τα σενάρια λίγο πιο νωρίς από το κοινό, οπότε δεν ξέρω να σας πω πολλά! Κι εμείς αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο δολοφόνος, ποιος έχει προκαλέσει το ατύχημα, κοιταζόμαστε όλοι με καχυποψία».


Τελικά προτιμάτε δραματικό ή κωμικό ρόλο;
«Με ειλικρίνεια θα πω ότι διασκεδάζω περισσότερο κάνοντας κωμωδία. Η δουλειά όμως δεν είναι μόνο αυτό, εδώ απολαμβάνω ένα άλλο κομμάτι της δουλειάς, που έχει να κάνει με τον ρόλο, το αποτέλεσμα που βγαίνει», είπε στο tv kous kous.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved