Άγριες Μέλισσες: Ο «Κοινοτάρχης» είναι παντρεμένος με δυο παιδιά – Αυτή είναι η σύζυγός του (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο «Κοινοτάρχης» είναι παντρεμένος με δυο παιδιά – Αυτή είναι η σύζυγός του (photos)

Τον παρακολουθούμε στις «Άγριες Μέλισσες», όμως η προσωπική του ζωή έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Έπειτα από πέντε χρόνια αποχής ο Χρήστος Πλαΐνης επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την σειρά του ΑΝΤ1 και μιλά για τον ρόλο του... κακού κοινοτάρχη, Περικλή Τόλια, αλλά και για την ανταπόκριση του κό-σμου, που τον σταματά στον δρόμο από τα πρώτα κιό­λας επεισόδια.

«Είναι μια πολύ αξιόλογη δουλειά, ειδικά μετά τη μαύρη δεκαετία που περάσαμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας και τηλεοπτικά και θεατρικά. Χαί­ρομαι που είμαι μέρος της. Η πρόταση έγινε από την ταλαντούχα σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη, με την οποία γνωριζόμαστε από παλιά από τη σειρά "Μαρία η άσχημη".

Μπορεί να είχα πέντε χρόνια να κάνω τηλε­όραση, ήμουν, όμως, πολύ τυχερός στο θέατρο, όπου έκανα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Πραγματικά νο­μίζω ότι είναι μια ευτυχία αυτό που ζω φέτος τηλεοπτι­κά. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό σενάριο και εκεί ακρι­βώς κουμπώνουν η πολύ συναισθηματική και έξυπνη σκηνοθετική ματιά με την εξαιρετική εκτέλεση των ηθο­ποιών και του συνεργείου. Με σταματούν στον δρόμο και στο σούπερ μάρκετ και μου λένε πόσο πολύ τους αρέσει η σειρά. Με ρωτούν για τη συνέχεια της πλοκής και αυτό είναι πραγματικά μαγικό», λέει με περη­φάνια, και συνεχίζει: «Οι χαρακτήρες περνούν από 40 κύματα, αλλά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να δω την αντίσταση του Περικλή Τόλια στα πράγματα. Ο χαρα­κτηρισμός "κακός" είναι κάτι που σηκώνει πολλή κου­βέντα, θα ήταν βαρετό και για εμένα να κάνω τον κα­κό κοινοτάρχη».

Ο Χρήστος Πλαϊνής εξηγεί άτι επέλεξε να απέχει από τα θεατρικά δρώμενα του χειμώνα, προκειμένου να είναι κοντά στα δύο παιδιά του, τον 10χρονο Οδυσσέα και την 3χρονη Νεφέλη, που έχει αποκτήσει από τον δεύ­τερο γάμο του με την ηθοποιό και ψυχολόγο Σταυρίνα Ψιμοπούλου, με την οποία γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Η Μαρινέλα συναντά τη Βέμπο».

«Γενικά προσπαθώ να μην προβάλλω την προσωπική μου ζωή, γιατί δεν πιστεύω ότι ενδιαφέρει κάποιον. Επιθυμία μου είναι να μιλώ για τις δουλειές που συμμετέχω», λέει, όμως τα μάτια του φωτίζονται όταν αναφέρεται στα παιδιά του: «Ο Οδυσ­σέας είναι τρελά "ερωτευμένος" με την αδελφή του, εκείνη τον λατρεύει και εγώ και τους δύο. Προσπαθώ να περνώ ποιοτικό χρόνο με τον Οδυσσέα. Να σου πω ότι ανυπομονώ κάθε εβδομάδα, ανάμεσα στο τρελό πρόγραμμα των γυρισμάτων, να έρθει η Πα­ρασκευή να κάνω μαζί με τον γιο μου προπόνηση τάε κβον ντο! Πάντα προσπαθώ να έχω χρόνο για την οικογένεια μου, αυτό αποτελεί βαρόμετρο στις δουλειές που κάνω», είπε στη Real

Δείτε τη σύζυγό του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved