Elif: Η Ελίφ είναι αναίσθητη και η Αρζού άσχημα στριμωγμένη (Photos & Video)
Media

Elif: Η Ελίφ είναι αναίσθητη και η Αρζού άσχημα στριμωγμένη (Photos & Video)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σήμερα  στη σειρά, Elif!

Η Αρζού είναι άσχημα στριμωγμένη αλλά τη σώζει ο Ουμίτ. Ο Σερντάρ εμφανίζεται και ο Σελίμ του επιτίθεται και τον ρωτάει που είναι η Αρζού. Εκείνος του λέει πως δεν ξέρει. Η Αρζού ρωτάει τον Ουμίτ πως τη βρήκε. Ο Ουμίτ είχε ακολουθήσει την Αρζού, την είδε που άρπαξε και έδεσε στο δέντρο την Ελίφ, περίμενε να φύγει η Αρζού, στη συνέχεια έλυσε την Ελίφ, η οποία είχε χάσει τις αισθήσεις της, και τη μετέφερε στην πόρτα του σπιτιού της. Όμως δεν λέει την αλήθεια στην Αρζού.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο στην Elif!

Η Ελίφ συνέρχεται. Ο Ουμίτ πηγαίνει την Αρζού σε ένα εξοχικό, όπου είναι ασφαλής. Ο Σελίμ υποψιάζεται την Αρζού. Ο Σερντάρ δεν έχει ιδέα πως η Γκόντζα τον υποψιάζεται. Ο Σελίμ βρίσκει ένα δαχτυλίδι της Αρζού στον κήπο και ξέρει πια πως είναι ανακατεμένη στην προσωρινή εξαφάνιση της Ελίφ.

Tι θα δούμε σήμερα;

Την επόμενη μέρα η Μελέκ λέει στην Ελίφ πως δεν χρειάζεται να πάει σχολείο αν δεν θέλει και μπορεί να μείνει σπίτι μαζί της. Η Αρζού δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις του Ουμίτ. Ο Ουμίτ παραδέχεται πως την έχει ερωτευθεί. Η Αρζού για μια στιγμή χάνει την αυτοκυριαρχία της αλλά στη συνέχεια επιμένει πως θέλει να φύγει…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved