Άγριες Μέλισσες: «Ο Γιάννος θα εμφανιστεί και θα… κλάψει η Ελλάδα» (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: «Ο Γιάννος θα εμφανιστεί και θα… κλάψει η Ελλάδα» (Photos)

Η εκπληκτική απόδοση του Ιωάννη Αθανασόπουλου στο ρόλο του Γιάννου στις «Άγριες μέλισσες» έκανε το τηλεοπτικό κοινό να παραληρεί.

Ο ίδιος μίλησε για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, για τις απαιτήσεις του ρόλου του και πως προετοιμάστηκε γι’ αυτόν.

Πρώτη σου τηλεοπτική εμφάνιση και έχεις κάνει μεγάλη αίσθηση
«Ναι! Είναι τόσο ονειρική η αρχή αυτή για έναν ηθοποιό, πολλώ δε μάλλον σε σειρά εποχής, με υπέροχους συντελεστές τόσο πίσω όσο και μπροστά από τις κάμερες. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη αρχή σε τηλεοπτική σειρά. Χωρίς να υποτιμώ τις άλλες σειρές, η σειρά εποχής όσο να 'ναι σου δίνει μια διαφορετική ποιότητα και σε πάει σε μια άλλη εποχή, όπου τα πράγματα ήταν διαφορετικά».


Ξεκίνησες με έναν απαιτητικό ρόλο
«Ναι, για αυτό και ταλαιπωρήθηκα αρκετά στα κάστινγκ. Δεν είναι ένας ρόλος που μου δόθηκε από την αρχή. Είναι ένας ρόλος πολύ δύσκολος και δεν θέλει την υπερβολή. Όσο πιο απλά αποδοθεί και με φυσικό τρόπο τόσο πιο επιτυχημένο θα είναι και το αποτέλεσμα».


Πώς προετοιμάστηκε για αυτόν;
«Έψαξα αρκετά στο Διαδίκτυο για να μελετήσω και να δω πώς είναι ένας άνθρωπος που έχει ψυχώσεις, πού είναι στα όρια της σχιζοφρένειας. Πώς μιλάει, πώς τρώει, πώς συμπεριφέρεται. Πώς είναι να ακούει φωνές. Πώς αντιδράει σε αυτά τα ερεθίσματα. Και επίσης εγώ ως ηθοποιός έχω μάθει να αντιγράφω πρόσωπα στο δρόμο. Έκανα πολύ μεγάλη μελέτη έξω στο δρόμο τον Αύγουστο που δεν είχαμε τα γυρίσματα και έβλεπα απλές φιγούρες, νορμάλ ανθρώπους, άτομα που εμένα μου φαίνονταν φυσικά υγιείς, προκειμένου να αντιγράψω ένα βλέμμα, μια κίνηση, ένα νεύμα. Απλά καθημερινά πράγματα και έλεγα ο Γιάννος μπορεί να το έχει αυτό το στοιχείο. Ο δρόμος για εμένα είναι μεγάλο σχολείο. Παίρνεις πολλά πράγματα από το να παρατηρείς τους ανθρώπους».


Με το φόνο του Γιάννου δημιουργήθηκε ένας πανικός στα Social media
«Είναι τρομακτικό αυτό, το συνειδητοποιώ καθώς περνούν οι μέρες. Θεωρώ ότι όλοι εμείς είμαστε εν δυνάμει ένας Γιάννος και όλοι στη ζωή μας κάποια στιγμή έχουμε φερθεί άσχημα, έχοντας απέναντι μας ένα Γιάννο».


Θεωρείς ότι για αυτό αγάπησε τόσο πολύ το κοινό τον Γιάννο;
«Σίγουρα έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι ένας καλός χαρακτήρας. Είναι πολύ ευθύς στα συναισθήματα του και έφυγε με έναν άδικο τρόπο, δείχνοντας ένα ηρωικό πρόσωπο με τη θυσία που έκανε για να σώσει τα τρία κορίτσια. Είναι ένας ήρωας που δεν έχει σκοτεινά σημεία. Θα επιστρέψει σε φλασμπάκ. Νομίζω ότι με το χαμό που γίνεται, ο Γιάννος θα εμφανιστεί με μεγαλύτερη συχνότητα από ό,τι λέγαμε αρχικά. Σίγουρα ξέρω ότι ο Γιάννος θα εμφανιστεί στο 14ο επεισόδιο σε μια πάρα πολύ συγκινητική σκηνή, όπου όπως λέει και η σεναριογράφος θα κλάψει όλη η Ελλάδα! Μετά νομίζω ότι πρέπει να εμφανίζομαι κάπου στο 20ό.»


Ποιοι εμπλέκονται σε αυτήν τη σκηνή;
«Εμπλέκει σχεδόν όλο το Διαφάνι, γιατί αφορά κάτι γενικό για τον Γιάννο», είπε στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved