Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Οι ημίγυμνες πόζες του στο Instagram (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Οι ημίγυμνες πόζες του στο Instagram (Photos)

Μπορεί στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης να είναι ο «κακός» επιστάτης που κάνει τα πάντα για να έχει την εύνοια του Δούκα, στην πραγματικότητα όμως ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένας απίθανος τύπος με μακρά πορεία στο χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι ο ηθοποιός αποδίδει με αριστοτεχνικό τρόπο το ρόλο του, δίχως να αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις στον τηλεθεατή.

Στη σειρά ο Μελέτης εργάζεται ως επιστάτης για τον Δούκα. Δεν έχει τρόπους και όλοι τον τρέμουν. Καθημερινά βρίσκεται στο πλευρό του αφεντικού του τρέχοντας όλες τις υποθέσεις του.

Σέβεται και φοβάται τον Δούκα ενώ, παράλληλα, αισθάνεται υποχρέωση γιατί τον πήρε κοντά του από μικρό παιδί , σώζοντάς τον από την φτώχεια. Για χάρη του θα φτάσει στο έγκλημα.

Ο Μελέτης είναι κρυφά ερωτευμένος με την μονάκριβη κόρη του Δούκα, Πηνελόπη, αλλά γνωρίζει πως η Μυρσίνη ποτέ δεν θα επέτρεπε να σηκώσει το βλέμμα του επάνω της.

Και ναι, έχεις ήδη σχηματίσει εικόνα για τον Μελέτη αλλά για τον Γιώργο Γεροντιδάκη; Όχι ε;

Εμείς κάναμε μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες που «αλιεύσαμε» είναι σκέτο… αριστούργημα.

Για ρίξε μια μάτια στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved