Καλύτερα δε γίνεται! Τα συγκινητικά λόγια της Γερμανού στον Ουγγαρέζο για το πένθος του! (video)
Media

Καλύτερα δε γίνεται! Τα συγκινητικά λόγια της Γερμανού στον Ουγγαρέζο για το πένθος του! (video)

Καλύτερα δε γίνεται: Μία δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αφού έφυγε από τη ζωή η μητέρα του! 

Το χτύπημα για τον γνωστό παρουσιαστή είναι διπλό καθώς πριν από λίγο καιρό είχε χάσει και τον πατέρα του. Πριν καν προλάβει να κλείσει χρόνος από τον χαμό του, έφυγε από τη ζωή και η μητέρα του η οποία πάλευε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο.

Η Ναταλία Γερμανού, στο ξεκίνημα της εκπομπής της Καλύτερα δεν γίνεται και βαθιά συγκινημένη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα συμπαράστασης στον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πενθεί αυτή την τόσο μεγάλη απώλεια.

Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή.

«Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να μας επιτρέψετε όλους εμάς εδώ να στείλουμε τα συλλυπητήριά μας, την αγάπη μας, τη θετική μας ενέργεια, σε έναν συνάδελφο που πολύ αγαπάμε, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που περνάει πολύ δύσκολα αυτό το πρωινό γιατί έχασε τη μητέρα του» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Να σου πούμε ότι είμαστε δίπλα σου, αυτές τις στιγμές τα λόγια είναι πολύ φτωχά και να αναπληρώσουν μία αγκαλιά που θα θέλαμε να σου κάνουμε ιδανικά τώρα αν μπορούσαμε να σε έχουμε κοντά μας. Σου στέλνουμε την αγάπη μας. Θα περάσει και αυτό αλλά θέλει τον χρόνο του».

Δείτε το βίντεο με το συγκινητικό της μήνυμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved