Νίκη Βακάλη: Έτσι απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς Λόγω τιμής (photos)
Media

Νίκη Βακάλη: Έτσι απαντά για τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς Λόγω τιμής (photos)

Η Νίκη Βακάλη πρωταγωνιστεί στο ριμέικ της σειράς «Λόγω τιμής» όπου υποδύεται την Άννα.

Η ηθοποιός μίλησε για τη γεύση που της άφησαν τα γυρίσματα, για τη συνεργασία της με το υπόλοιπο καστ της σειράς και αν έχει άγχος για την πορεία της τηλεθέασης.

Τα γυρίσματα του «Λόγω τιμής» έχουν ολοκληρωθεί από τον Αύγουστο. Ποια γεύση σας έχουν αφήσει;

«Είναι το πιο έντονο πράγμα που έχω ζήσει μέχρι τώρα! Αυτοί οι 4 μήνες που διήρκεσαν τα γυρίσματα ήταν σαν να γυρίζαμε μια μεγάλη ταινία για καιρό. Το "Λόγω τιμής" ήταν από τον Μάιο ως τον Αύγουστο ο πρωταγωνιστής της ζωής μου».

Πώς είναι να συνεργάζεσαι με κάποιους από τους διασημότερους Έλληνες ηθοποιούς;

«Αν και προσπαθούσα να είμαι χαλαρή, η αλήθεια είναι πως, όταν συμμετέχεις κάπου με τόσο ωραίο κόσμο, ένα άγχος σε πιάνει. Προκαλεί δέος να παίζεις με ανθρώπους που σέβεσαι και που ίσως είχες φανταστεί πόσο υπέροχο θα ήταν να κάνεις κάποτε μια δουλειά μαζί τους. Η πολλή χαρά δημιουργεί άγχος».

Πείτε μας κάτι που ήδη έχει γράψει μέσα σας ως γλυκιά ανάμνηση...

«Με θυμάμαι στην αρχή να μην έχω καταλάβει ποιοι ακριβώς θα συμμετείχαν. Μας καλεί κάποια στιγμή η Μιρέλλα (Παπαοικονόμου) και ο Λάμπης (Ζαρουτιάδης) σε μια συνολική συνάντηση. Και όπως είμαι στο τραπέζι συνειδητοποιώ ότι αρχίζουν και συγκεντρώνονται: Ναυπλιώτου, Παπασπηλιόπουλος, Πυρπασόπουλος, όλοι μα όλοι! Πριν αρχίσει λοιπόν η πρόβα, τους κοιτάζω έναν έναν και λέω: "Εγώ μάλλον κάτι έχω κάνει τελικά καλά"... Και πεθαίνουμε όλοι στο γέλιο!»

Νίκη Βακάλη

Είχατε κάποιον πιο αγαπημένο ηθοποιό, που χαρήκατε δηλαδή πιο πολύ που τον γνωρίσατε από κοντά;

«Χάρηκα που γνώρισα τον Γιώργο Πυρπασόπουλο. Είναι τρομερός τύπος και έχει πολύ χιούμορ... Ο Βαγγέλης Λιοδάκης είναι ο πιο εξαιρετικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ. Τον νιώθω πια σαν να είναι μπαμπάς μου στην πραγματικότητα. Η Χριστίνα Αλεξανιάν είναι ένα θαύμα, από τα καλύτερα γυρίσματα που έχω κάνει. Τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο τον γνώριζα ήδη, γιατί είχαμε συμμετάσχει στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Ενας άλλος κόσμος", χάρηκα όμως επίσης πολύ που θα ήμασταν και πάλι μαζί, γιατί τον λατρεύω ως ηθοποιό. Όσο για τον Άλκι Κούρκουλό; Από τα πρώτα γυρίσματα τον φώναζαν "σπάνιο". Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, κατάλαβα γιατί. Γιατί είναι όντως σπάνιο πλάσμα».

Για την πορεία της τηλεθέασης έχετε άγχος;

«Θα έλεγα πως θα ήταν καλύτερο να περιμένουμε να ολοκληρωθούν τα 12 επεισόδια και μετά να κρίνουμε. Επίσης ας μη βάζουμε σε όλες τις σειρές τον ίδιο παρονομαστή, γιατί το μόνο κοινό που έχουν είναι απλώς πως όλες είναι... σειρές. Τίποτε άλλο. Η καθεμία έχει το δικό της θέμα και τη δική της αξία. Ας πούμε, άλλο πράγμα θέλουν να πουν και να δώσουν οι "Άγριες μέλισσες", άλλο το "Λόγω τιμής", άλλο ο "Ερωτας μετά" και ούτω καθεξής. Επίσης ξέρω πως όλοι, σε κάθε περίπτωση, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved