O Πολυχρονίδης για Globetrotters: «Είναι το πιο δύσκολο πρότζεκτ που έχει δει η ελληνική τηλεόραση»
Media

O Πολυχρονίδης για Globetrotters: «Είναι το πιο δύσκολο πρότζεκτ που έχει δει η ελληνική τηλεόραση»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης φέτος είναι σε διπλό ταμπλό. Εκτός από τον «Τροχό της τύχης» παρουσιάζει και το «Globetrotters».

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, για την ακριβή παραγωγή αλλά και για το τι επιλέγει να βλέπει στην τηλεόραση.

-Φέτος είστε σε διπλό ταμπλό. Έχετε και το «Globetrotters», το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας. Πείτε μας και γι' αυτό.

«Είναι το πιο δύσκολο πρότζεκτ που έχει δει η ελληνική τηλεόραση σε αυτό το είδος! Βλέπουμε, σε παγκόσμιο χάρτη, να τρέχουν παράλληλα τέσσερις παραγωγές. Το κάθε ζευγάρι βρίσκεται σε μέρη απιθανά, από τον Βόρειο μέχρι το Νότιο Πόλο, και η τέταρτη παραγωγή δουλεύει εδώ πίσω, 24 ώρες το 24ωρο, λόγω των διαφορών ώρας. Οι τρεις ομάδες θα πάνε συνολικά σε 12 σημεία του κόσμου και 36 διαφορετικούς προορισμούς. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά μοναδικό!».

-Πόσο κόστισε όλο αυτό;

«Πολύ!».

-Βλέπετε τηλεόραση;

«Φέτος έχω εντυπωσιαστεί από το επίπεδο παραγωγής του “Greece’s next top model", που το βλέπω θέλω δεν θέλω -έχω γυναίκα και κόρη στο σπίτι, που κρέμονται πάνω από την τηλεόραση».

Globetrotters

-Πόσο είναι η κόρη;

«Είναι 9 και -κατά δική της ομολογία- δεν χρειάζεται να πάει στο "Νext top model", γιατί είναι ήδη εκείνη!..».

-Τι άλλο έχετε δε;;

«Έχω καταφέρει να δω τα πρώτα επεισόδια από τις "Άγριες μέλισσες" και το "Κόκκινο ποτάμι" και έχω εντυπωσιαστεί. Ειδικά το δεύτερο, που με αγγίζει λόγω καταγωγής, ελπίζω να το δω όλο μαζεμένο στην πρώτη ευκαιρία. Έχω παρακολουθήσει όλα τα τηλεπαιχνίδια και χάρηκα πολύ που έχουμε φέτος πολλά, θεωρώ ότι υπάρχει άπλετος χώρος για το είδος στην τηλεόραση και κυρίως τα χρειαζόμαστε, γιατί είναι ένα είδος που αντιστέκεται στην κατήφεια των καιρών μας. Έχει τόσο πολλή θλίψη -λόγω επικαιρότητας- η τηλεόραση, που τα παιχνίδια είναι ένα πολύ ωραίο αντίβαρο σε αυτό. Χαίρομαι πολύ που φέτος έγιναν τόσα πολλά καλά παιχνίδια, που ελπίζω να τα έχουμε και του χρόνου», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved