Εβελίνα Παπούλια: «Σπίτι είναι εκεί... που είσαι ο εαυτός σου!»
Media

Εβελίνα Παπούλια: «Σπίτι είναι εκεί... που είσαι ο εαυτός σου!»

Η Εβελίνα Παπούλια αποφάσισε να αφήσει για λίγο τις δραματικές σειρές και φέτος συμμετέχει στην κωμωδία «Σπίτι είναι…» του ALPHA.

H αγαπημένη ηθοποιός υποδύεται τη Ράνια, μια γυναίκα αφοσιωμένη στην καριέρα της. Ανεξάρτητη, δυναμική και ελεύθερη… ακόμη και όταν είναι σε σχέση. Μέχρι τώρα δεν έχει συγκατοικήσει ποτέ με κανέναν, αφού συνειδητά δεν θέλει να κάνει οικογένεια.

Έχετε παρακολουθήσει τις νέες σειρές των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου;

«Μπόρεσα να δω μόνο το πρώτο επεισόδιο, γιατί ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λόγω των προβών, των παραστάσεων και των γυρισμάτων που έχω. Το πρώτο επεισόδιο από τις «8 λέξεις» λοιπόν μου άρεσε πολύ και επικοινώνησα και με τη Βάνα και τον Ανδρέα».

Υποδύεστε τη Ράνια, μια επιτυχημένη, ανεξάρτητη γυναίκα. Εντοπίζετε κοινά στοιχεία με τον δικό σας χαρακτήρα;

«Δεν θα έλεγα πως έχω κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα, γιατί η Ράνια είναι πολύ της τάξης. Είναι συγκεντρωτικό άτομο, θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε αντίθεση με εμένα που ξέρω τι μου γίνεται, αλλά δεν μου αρέσει να ελέγχω κανέναν. Σίγουρα, στο κομμάτι της ελευθεριότητας, της ανεξαρτησίας και ότι μου αρέσει να πετυχαίνω τους στόχους μου, ναι, εκεί μοιάζουμε. Αλλά σε όλα τα αλλά δεν νομίζω».

Η Ράνια θυσιάζει μερικώς την ελευθερία της για τη σχέση της με τον Σωτήρη. Τι θυσίες ακόμα θα κάνει για αυτήν;

«Πάρα πολλές! Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω αν μια γυναίκα θα άντεχε τέτοιες ανατροπές στη ζωή της, αν δεν ήταν πολύ ερωτευμένη!».

Εβελίνα Παπούλια

Έχετε κάνει θυσίες για μια σχέση;

«Φυσικά. Αλλά δεν τις θεωρώ θυσίες. Κάποια πράγματα είναι αναπόφευκτα, οπότε συμβαδίζω με ό,τι προκύπτει και αναλόγως προσαρμόζομαι ή αυτοσχεδιάζω για να περνάω καλά».

Πώς είναι η συνεργασία με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη;

«Τέλεια! Πολύ γέλιο! Και με υπέροχη χημεία. Είναι γενναιόδωρος ηθοποιός.

Τι είναι σπίτι για εσάς;

«Η κόρη μου. Ο σύντροφος μου. Η μαμά μου. Ο μπαμπάς μου. Οι φίλοι μου. Και όλοι οι άνθρωποι που αγαπώ και με αγαπούν. Είναι εκεί... που είσαι ο εαυτός σου!», είπε στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved