Η απόλυτη ανατροπή στην Elif: Ο Σελίμ πυροβολεί την Αρζού (Photos & Video)
Media

Η απόλυτη ανατροπή στην Elif: Ο Σελίμ πυροβολεί την Αρζού (Photos & Video)

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star, Elif

Καθώς η Αρζού προσπαθεί να φύγει από το σπίτι, ο Σελίμ είναι εκεί και την περιμένει. Τη σημαδεύει με το όπλο αλλά η Αρζού είναι σίγουρη πως ο Σελίμ δεν μπορεί να την πυροβολήσει. Ο Σελίμ όμως την πυροβολεί και φεύγει.

Ο Ουμίτ εμφανίζεται μέσα από τα δέντρα και μεταφέρει την Αρζού στο νοσοκομείο. Έχει δει τον Σελίμ να την πυροβολεί αλλά υπάρχει και άλλος ένας μάρτυρας, η υπηρέτρια.

Απόλυτη ανατροπή στη σειρά, Elif!

Η οικογένεια Εμίρογλου αναζητά τον Σελίμ αλλά εκείνος δεν απαντάει στα επίμονα τηλεφωνήματά τους. Όλοι ανησυχούν. Ο Σελίμ πηγαίνει στον τάφο του αδελφού του. Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ αναζητούν και εκείνοι τον Σελίμ. Ο Βεϊσέλ τον βρίσκει στο νεκροταφείο και ο Σελίμ του ομολογεί τι έκανε.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς;

Ο Βεϊσέλ του λέει πως θα πάνε πρώτα στο κτήμα και μετά στην αστυνομία. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της και η υπηρέτρια της λέει τι συνέβη. Η Φεριντέ και ο Μουράτ πηγαίνουν στο βιβλιοπωλείο να πάρουν το σκυλάκι για λίγες μέρες για να χαρεί η Ελίφ. Ο Γιουσούφ δέχεται με χαρά.

Η Αρζού είναι στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση αλλά η κατάσταση της είναι κρίσιμη και χρειάζεται αίμα. Η ομάδα αίματος του Ουμίτ είναι συμβατή με αυτή της Αρζού.

Ο Σερντάρ τηλεφωνεί στον Ουμίτ για να τον ενημερώσει για το περιστατικό με την Αρζού και τον Σελίμ. Ο Ουμίτ του λέει πως το ξέρει γιατί ήταν εκεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved