Έλα στη θέση μου: Η δήλωση του Τσιμιτσέλη για τη σειρά που θα συζητηθεί (Photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Η δήλωση του Τσιμιτσέλη για τη σειρά που θα συζητηθεί (Photos)

Mια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της καριέρας του διανύει ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Εκτός από τις πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Κι από Σμύρνη... Σαλονίκη» και τα γυρίσματα για τη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», κάνει ντεμπούτο ως παραγωγός στην κινηματογραφική ταινία «Για πάντα», στην οποία πρωταγωνιστεί με τη σύντροφο του Κατερίνα Γερονικολού.


«Έλα στη θέση μου» για τέταρτη χρονιά. Τι διαφορετικό να περιμένουμε από τη σειρά του Αlpha;


«Με την ενίσχυση που έχει γίνει στο σίριαλ και την προσθήκη ονομάτων, όπως είναι ο Αποστόλης Τότσικας και η Μυριέλλα Κουρεντή, δίνουμε έναν αρκετά νεανικό παλμό -με πολλές ερωτικές διεκδικήσεις, ίντριγκες, πάθη- και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος»


Θα ήθελες να συνεχίσεις και του χρόνου ή θα προτιμούσες να δοκιμαστείς και σε άλλα πράγματα στην τηλεόραση; «Θέλω για εμένα να είναι η τελευταία χρονιά στο «Ελα στη θέση μου». Θεωρώ ότι κάποια πράγματα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώνουν και νομίζω ότι, μετά από αυτή τη χρονιά που διανύουμε, πρέπει να πούμε «ΟΚ, περάσαμε πάρα πολύ ωραία, αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω».


Οταν σε γκουγκλάρει κανείς στο διαδίκτυο, διαβάζει «ΓιάννηςΤσιμιτσέλης, ηθο¬ποιός της τηλεόρασης». Νιώθεις περισσότερο ηθοποιός της τηλεόρασης; «Είτε είσαι στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο, είτε στο θέατρο, είσαι ηθοποιός ή προσπαθείς να γίνεις. Από εκεί και πέρα, η τηλεόραση είναι αυτή που με έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Παλιότερα ήταν αλλιώς. Έκανες θέατρο και από το θέατρο περνούσες στον κινηματογράφο. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η τηλεόραση είναι το εφαλτήριο σου και μετά προχωράς στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Εγώ την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση»


Παρόλο που την έχεις πατήσει κι ακόμη σου χρωστούν λεφτά; «Ευτυχώς συνέβη μόνο μία φορά στο «Παρτάλι». Και πάλι, ήταν η εποχή του MEGA και δεν είμαι ο μόνος που του συνέβη, δεν πρωτοτύπησα, Πιστεύω πάρα πολύ στην ελληνική τηλεόραση και στην ικανότητα της να παράγει πράγματα τα οποία αφορούν τον κόσμο και τον ψυχαγωγούν»


Φέτος φαίνεται πως έχουμε αρκετές και πιο ποιοτικές σειρές μυθοπλασίας. «Πράγματι, έχουν δοθεί περισσότερες ευκαιρίες σε παραγωγές και είναι μια καλύτερη χρονιά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», λέει ο ίδιος στη Real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved