GNTM: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στα κορίτσια! Τα νεύρα και οι φαρμακερές ατάκες! (video+photos)
Media

GNTM: Βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στα κορίτσια! Τα νεύρα και οι φαρμακερές ατάκες! (video+photos)

GNTM: Η περυσινή «τριάδα της φωτιάς» στο ριάλιτι μοντέλων φαντάζει αγγελική σε σχέση με τα όσα συμβαίνουν φέτος ανάμεσα στις «κλίκες» των κοριτσιών που έχουν δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

Οι «F F» όπως αρέσκονται να αυτοαποκαλούνται η Κάτια, η Σουζάνα, η Μαρτίνα, η Ασημίνα και η Άννα, μάλλον έχουν βάλει σκοπό να εξουδετερώσουν τις αντιπάλους τους που φυσικά είναι όλες οι υπόλοιπες κοπέλες.

Απόψε λοιπόν που η Κάτια έχει ένα αβαντάζ σε σχέση με τις υπόλοιπες κοπέλες αφού ήταν εκείνη που χάρισε την καλύτερη φωτογραφία στον φακό στην προηγούμενη δοκιμασία σύμφωνα με τους κριτές, όταν άκουσε τι πλεονέκτημα έχει, αποφάσισε να λειτουργήσει με στρατηγική.

Η Έλενα Χριστοπούλου της είπε ότι πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στις συμπαίκτριές της τρεις κοπέλες που θα είχαν λιγότερο χρόνο για να βγάλουν τη φωτογραφία τους πάνω σε ροντέο.

Η Κάτια λοιπόν επέλεξε τη Νίνα η οποία σχολίασε ότι το περίμενε καθώς είχαν διαμάχη μέσα στο σπίτι λόγω της Ελευθερίας, η Ελευθερία αλλά και η Όλγα. Η Ελευθερία είπε πως η Κάτια λειτούργησε εκδικητικά, ενώ η Όλγα δεν έκρυψε τα νεύρα της για την κίνηση αυτή της Κάτιας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα ακούστηκαν στον "αέρα" του ριάλιτι μοντέλων λίγο πριν ξεκινήσει η δοκιμασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved