The 2night show: Ο Μελέτης απόψε τα λέει όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Photos)
Media

The 2night show: Ο Μελέτης απόψε τα λέει όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου (Photos)

Απόψε στις 23:45, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον αγαπημένο «κακό» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», ο οποίος ξεδιπλώνει όλες τις πλευρές της προσωπικότητάς του.

Μεταξύ άλλων, μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που πήρε, σε ηλικία μόλις 10 ετών, στην ταινία «Peppermint», για τη σχέση του με την Έλενα Ακρίτα και αποκαλύπτει ότι ένα νέο πρόσωπο θα φέρει μεγάλες ανατροπές στις «Άγριες Μέλισσες».

Στην παρέα του Γρηγόρη, έρχεται και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η εκρηκτική ηθοποιός εκφράζει την ενόχλησή της με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή από τον Χρήστο Λούλη και αναφέρεται στις δυο κόρες της, καθώς και στον άντρα της ζωής της, Φώτη.
Πώς θα αντιδράσει η μητέρα της Πηνελόπης, όταν ο Γρηγόρης την πάρει τηλέφωνο και της αποκαλύψει πως η κόρη της είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί;

Καλεσμένοι της αποψινής εκπομπής και ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη Σοφία Μαριόλα.
Το νιόπαντρο ζευγάρι μιλά για τον έρωτα και την ευτυχία που βιώνει και για την επιθυμία του να ολοκληρωθεί η οικογένειά τους, με ένα παιδί.


Τέλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου, αποκαλύπτει πώς κατάφερε να εντυπωσιάσει και να γοητεύσει τη Σοφία, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο που ο γιος του, ο Αλκιβιάδης, έμαθε για τον γάμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved