Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη εξέλιξη – Αυτός σκότωσε την μάνα της Κλειώς (photos)
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Απίστευτη εξέλιξη – Αυτός σκότωσε την μάνα της Κλειώς (photos)

Γυναίκα χωρίς όνομα:  Οι άσχημες και επίπονες μνήμες από το παρελθόν της Κλειώς έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια διαλύοντας την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της.

Αυτό συμβαίνει όταν η κοπέλα συναντάει έναν άντρα και αναγνωρίσει στο πρόσωπο του τον δολοφόνο της μητέρας της...

Η Κλειώ διανύει μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της στο πλευρό του Κωστή. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Μάλιστα, στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε πως ο νεαρός, έχοντας βρει στο πρόσωπο της Κλειώς τη γυναίκα της ζωής του, είναι αποφασισμένος να της κάνει πρόταση γάμου.

Ωστόσο, η πιο όμορφη στιγμή του ζευγαριού μετατρέπεται σε εφιάλτη μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Όλα αλλάζουν όταν η κοπέλα συναντάει για πρώτη φορά έναν άντρα στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον δολοφόνο της αγαπημένης της μητέρας και οι άσχημες μνήμες από το παρελθόν έρχονται ξανά στην επιφάνεια.

g1.jpg
Όλα αλλάζουν όταν η κοπέλα συναντάει για πρώτη φορά έναν άντρα στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον δολοφόνο της αγαπημένης της μητέρας

Η ίδια σοκάρεται και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτό το γεγονός. Όμως το παρελθόν ξυπνά βίαια μεσάτης. Η Κλειώ σπεύδει αμέσως να ενημερώσει τον πατέρα της, τον Νίκο, πως συνάντησε τον άντρα που δολοφόνησε τη μητέρα της. Εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει, αλλά μάταια. Η κοπέλα είναι αποφασισμένη να τον αντιμετωπίσει. Έτσι, όταν τον συναντάει ξανά, ξεσπάει εναντίον του.

Δείτε στη gallery ποιος είναι ο δολοφόνος...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved