Άβα Γαλανοπούλου: Η συγκίνησή της όταν μιλά για τη δικαστική της περιπέτεια (Video & Photos)
Media

Άβα Γαλανοπούλου: Η συγκίνησή της όταν μιλά για τη δικαστική της περιπέτεια (Video & Photos)

Η Άβα Γαλανοπούλου ήταν καλεσμένη στο «The 2night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δικαστική της διαμάχη.

Η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στο «Happy Birthday ΕΛΛΑΣ» στο Θέατρο Αθηνά, είπε:

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ζήτησε ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.»!

Συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου μίλησε για την περιπέτεια της!

Και υπογράμμισε: «Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσει περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»!

Και τόνισε: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, που ήρθε στο πλευρό μου μάρτυρας, στο πρώτο δικαστήριο.

Με τον Σπύρο δεν έχουμε παίξει μαζί, αλλά ήρθε, άντρας, αρσενικό… Δεν μπορούσε να χωνέψει αυτό που μου συνέβη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό. Ο Σπύρος στηρίζει κόσμο και δεν το συζητάει καθόλου.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved