Οι νέοι σταρ της ελληνικής τηλεόρασης έχουν κάτι να σου πουν (photos)
Media

Οι νέοι σταρ της ελληνικής τηλεόρασης έχουν κάτι να σου πουν (photos)

Οι φετινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης έχουν ήδη καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και η επιτυχία δεν οφείλεται μόνο στο εξαιρετικό σενάριο και στη σκηνοθεσία αλλά και στις ερμηνείες των ηθοποιών.

Υπάρχουν πρόσωπα, λοιπόν, που με την υποκριτική τους ικανότητα και το ταλέντο τους έχουν κάνει το κοινό να παρακολουθεί μετά μανίας τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Πάμε να τους δούμε και να πούμε μερικά λόγια για τους νεοεισαχθέντες αστέρες της μικρής οθόνης; Τι λές;

Αναστασία Παντoύση

p3.jpg
Αναστασία Παντoύση

Υποδύεται την Ιφιγένεια στο «Κόκκινο ποτάμι». Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991, όπου και μεγάλωσε, αλλά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Η Αναστασία πήγε σε μουσικό σχολείο, σπούδασε νηπιαγωγός και παράλληλα αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, ξεκινώντας σπουδές και σε αυτό το αντικείμενο.

Οι πρώτες δουλειές της ήταν στο θέατρο, συμμετέχοντας σε παιδικές παραστάσεις. Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε από τους «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, ενώ την περσινή σεζόν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά «Έλα στη θέση μου» του Αlpha. Επίσης το 2015 έπαιξε στην τηλεταινία της Lacta «Κάνε το βήμα».

Μαρία Κίτσου

Μαρία Κίτσου

Η 40χρονη ηθοποιός Μαρία Κίτσου, έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως «Ελένη» στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Εθνικού θεάτρου και το 2012 πήρε το Βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία στα «Ορφανά» του Ντένις Κέλι, στο θέατρο του Νέου Κόσμου.

Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν το 2009, όταν πρωταγωνίστησε στη σειρά της ΕΡΤ «Καρυωτάκης», ενσαρκώνοντας την ποιήτρια Μαρία Πολυδούρη. Η Μαρία ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδια των σειρών του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η εντολή» «3ος Νόμος» και «Ου φονεύσεις». Πέρα από την επιτυχία που γνωρίζει η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 στην οποία πρωταγωνιστεί, η Μαρία έχει και άλλο λόγο να είναι ευτυχισμένη. Εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι με το συνθέτη Μίνωα Μάτσα, εγγονό του ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρίας Μinos ΕΜI.

Έλλη Τρίγγου

Έλλη Τρίγγου

Την παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 να υποδύεται την «Ασημίνα», τη μεσαία αδελφή, στις «Άγριες μέλισσες». Η Έλλη Τρίγγου είναι 29 ετών και είναι απόφοιτη του Εθνικού θεάτρου. Γεννήθηκε στην Πάτρα, όπου έζησε μόνο τα 2 πρώτα χρόνια της ζωής της καθώς μετά το χωρισμό των γονιών της ήρθε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βύρωνα.

Ο πατέρας της, Κώστας Τρίγγος, είναι αρτοποιός, ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του καρναβαλικού οργανισμού. Η όμορφη ηθοποιός για την ερμηνεία της στην ταινία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου «Suntan» απέσπασε το βραβείο Β' γυναικείου ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου. Πρόσφατα συμμετείχε στον τρίτο κύκλο της βρετανικής σειράς «The Durrells».

Σε αντίθεση με την τηλεοπτική αδερφή της Μαρία Κίτσου, είναι μόνη στην προσωπική ζωή της, καθώς τον περασμένο Φλεβάρη χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με τον πρωταγωνιστή του «Κόκκινου ποταμίου» Αργύρη Πανταζάρα.

Γιάννης Κουκουράκης

Γιάννης Κουκουράκης

Ο Γιάννης Κουκουράκης ερμηνεύει το ρόλο του «Κωνσταντή» στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, ενώ προηγουμένως, τον είχαμε γνωρίσει πάλι στο ίδιο κανάλι ως «Αλέξη» στο «Μπρούσκο». Ο 34χρονος ηθοποιός από τα Χανιά έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις «Φονική παγίδα» (Deathtrap), «Εκκλησιάζουσες» (2018), «Ο Γλάροδ» (2018), «Αγγελική» (2016), «Λωξάντρα» (2019) κ.α.

Από μικρή ηλικία έχει ασχοληθεί με την κολύμβηση, ενώ του αρέσει να περπατάει μόνος του στη θάλασσα, να ξυπνάει νωρίς για να μη χάνει την ημέρα του. Να σημειωθεί πως στο παρελθόν κάποιες κοινές εμφανίσεις του με την Κατερίνα Γκαγκάκη πυροδότησαν φήμες πως είναι ζευγάρι αλλά κανείς από τους δύο δεν το επιβεβαίωσε.

Θοδωρής Φρατζέσκος

Θοδωρής Φρατζέσκος

Υποδύεται τον Κερέμ στο «Κόκκινο ποτάμι» του Open. Δηλώνει πως είναι παιδί του κέντρου και δεν το αποχωρίζεται. Ξεκίνησε να σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στην Κρήτη όμως σύντομα μάζεψε τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Αθήνα και να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Σπούδασε στο Εθνικό θέατρο και σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως μια ακόμη μεγάλη του αγάπη είναι το ποδόσφαιρο. Η πρώτη του παράσταση στο θέατρο ήταν στο πλευρό της Ελένης Ράντου στη «Φιλουμένα» του Εθνικού. Έχει κάνει και σκηνοθεσία στην Πειραματική σκηνή, ενώ το όνειρο του είναι να παίξει Ορέστη στην Επίδαυρο.

Πριν από 2 χρόνια κατά τη διάρκεια της παρουσίας του βραβευμένου σκηνοθέτη Μπομπ Ουίλσον στην Ελλάδα γνωρίστηκε μαζί του και στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια του στο Λονγκ Αιλαντ της Νέας Υόρκης. Στην τηλεόραση ξεκίνησε με το «Ταμάμ». Του αρέσουν τα ταξίδια, ενώ χαλαρώνει ακούγοντας μουσική και περπατώντας δίπλα στη θάλασσα.

Ντόρα Μακρυγιάννη

Ντόρα Μακρυγιάννη

Η Ντόρα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση την περασμένη σεζόν ως «Μαρίνα» στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκας χωρίς όνομα». Κατάγεται από το Αίγιο και έχει με τον πατέρα της ασφαλιστικό γραφείο. Ως μέλος της ομάδας «Αποφοίτων» του θεάτρου στο Αίγιο ξεκίνησε να βοηθά τους ηθοποιούς με τα λόγια τους και φτιάχνοντας σκηνικά και κοστούμια για τις παραστάσεις.

Περίπου στα 24 χρόνια της έπαιξε στα «Κόκκινα φανάρια», όπου αποφάσισε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτό. Έτσι, πήρε την απόφαση να φύγει από τον τόπο καταγωγής της και να πάει στην Αθήνα για να σπουδάσει υποκριτική.

Έδωσε εξετάσεις και πέρασε στη δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου όπου σπούδασε 3 χρόνια. Σε περσινή της συνέντευξη έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη: Είχε πέσει θύμα σωματικής και ψυχολογικής κακοποίησης στα 17 χρόνια της και μάλιστα προχώρησε στη λήψη δραστικών αποφάσεων καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα!

Θανάσης Πατριαρχέας

Θανάσης Πατριαρχέας

Ο «Μιχάλης Μακρής» της σειράς καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Λίγο αργότερα αποκάλυψε στους γονείς του ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική και όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του, δεν τους άρεσε καθόλου αυτή η ιδέα. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή θεάτρου Τέχνης-Καρόλου Κουν από το 2010 έως το 2013. Ο πρώτος θεατρικός ρόλος του ήταν στο «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο θέατρο Τέχνης, σε σκηνοθεσία Αλέξη Αλάτση.

Το 2014 πήρε μέρος στο θεατρικό έργο «Πού να σου εξηγώ» της Νάνσυς Μητροπούλου σε σκηνοθεσία Ευτυχίας Αργυροπούλου. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη στο ρόλο του Νεοκλή σε διασκευή και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Ο ηθοποιός σύντομα αναμένεται να παίξει τον πιο σημαντικό… ρόλο της ζωής του, αυτό του πατέρα, καθώς η σύντροφος του Βίβιαν Δράκου, personal trainer στο επάγγελμα περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Ειρήνη Καραγιώργη

Ειρήνη Καραγιώργη

Η Ειρήνη Καραγιώργη είναι 23 χρόνων, αφού γεννήθηκε στις 13/11/95, και είναι ήδη μητέρα δύο κοριτσιών! Η Κύπρια ηθοποιός είναι ιδιαίτερα γνωστή στη Μεγαλόνησ, καθώς μετρά αρκετές συμμετοχές στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση. Το περασμένο καλοκαίρι πέρασε το casting του Ανδρέα Γεωργίου και κατάφερε να κερδίσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΪ. Η Ειρήνη Καραγιώργη επικοινωνεί συχνά με τους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram, αφού μοιράζεται μαζί τους κάποιες από τις στιγμές της καθημερινότητάς της με τις κόρες της, αλλά και μέσα από το blog της, το οποίο απευθύνεται σε νέες μανούλες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved