Η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε ποια ήταν η στάση των γονιών της στην ενασχόλησή της με την ηθοποιία
Media

Η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε ποια ήταν η στάση των γονιών της στην ενασχόλησή της με την ηθοποιία

H Αναστασία Παντούση αποφάσισε να εξμολογηθεί το πώς οι γονείς της αντιμετώπισαν την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

Ο ρόλος της στο «Κόκκινο Ποτάμι» δεν απαι­τούσε μόνο υποκριτική επάρκεια, αλλά και ιστορική γνώση. Και αυτό ήταν κάτι που η ίδια αντιλήφθηκε από τις πρώτες κουβέντες με τον σκηνοθέτη. Γι' αυτό και έπραξε, όπως λέει, ανάλογα.

«Πριν ακόμα κλείσω τη συμφωνία άρχισα να ψάχνω και να μελετάω τα γεγονότα. Και αυτό είναι ένα ταξίδι που δεν έχει σταματημό. Δεν είναι λίγες οι φορές που θύμωσα με τον εαυτό μου και αναρωτήθηκα πώς γίνεται να μη γνωρίζω ένα τόσο μεγάλο και σημαντι­κό κομμάτι της Ιστορίας μας. Πρώτα απ' όλα είχα την ανάγκη να μιλήσω με τον συγγραφέα του βιβλίου, τον Χάρη Τσιρκινίδη.

Πραγματι­κά δεν μπορώ να σας περιγράψω το συναί­σθημα που ένιωσα. Η λέξη "συγκίνηση" είναι μηδαμινή. Στη συνέχεια ήρθα σε επαφή και με άλλους Πόντιους. Αυτό που κρατάω είναι η δύναμη ψυχής και η περηφάνια που έχουν αυτοί οι άνθρωποι και γι' αυτό άλλωστε ο ποντιακός Ελληνισμός πραγματικά ακτινοβο­λεί μέχρι σήμερα.

Ολη η στόρια, τα γεγονότα, ο πόνος και η θλίψη που κυριαρχούν δεν μπορούν να σε αφήσουν απαθή. Πραγματικά δεν χωράει το ανθρώπινο μυαλό τα δεινά και τις κτηνωδίες που έζησαν οι Ελληνες του Πόντου. Είναι πάντως συγκλονιστικό το ότι ακόμα και η νέα γενιά των Ποντίων κουβαλά αυτό το βάρος στην ψυχή της», είπε στο gala.

Αναστασία Παντούση

Από παιδί η Αναστασία Παντούση φανταζό­ταν τον εαυτό της σε μια σκηνή. Να παίζει, να χορεύει και να τραγουδά. «Στην πρώτη παρά­σταση που έπαιξα ήταν σαν να είδα το μέλλον. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω τίποτε άλλο στη ζωή μου».

Βέβαια, αν είναι ακριβή όσα έχει πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, οι γονείς της ήταν μάλλον αρνητικοί στην προοπτική η κόρη τους να ασχοληθεί με την υποκριτική. Γι' αυτό και εκείνη, αφού τελείωσε το Μουσι­κό Σχολείο στην Παλλήνη, φρόντισε να κατευνάσει την έγνοια τους και να πάρει το πτυχίο της ως νηπιαγωγός.

«Δεν ήταν ακριβώς αρνητικοί οι γονείς μου. Θα έλεγα καλύτερα ότι υπήρξαν προστατευτικοί και επιφυλακτικοί. Και έτσι συνεχίζουν να είναι, νομίζω ότι αυτό δεν θα σταματήσει ποτέ. Με τους γονείς μου υπάρχει εμπιστοσύνη και από εκεί ξεκινούν όλα. Ποτέ δεν ήταν κάθετοι σε κάτι, συζητού­σαμε και εξακολουθούμε να συζητάμε τα πάντα μαζί».

Βέβαια, τελικά μάλλον επικρατεί η δική της άποψη, αφού εκτός από αυθόρμητη και αβάσταχτα ευαίσθητη δηλώνει και πεισματάρα. Γι' αυτό και μάλλον επιμένει ότι δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει οτιδήποτε άλλο ως επαγγελματική απασχόληση από την υποκριτική. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ανάγλυφη απόδειξη από το γεγονός ότι διοχε­τεύει όλη την ενέργεια της στα γυρίσματα του «Κόκκινου Ποταμίου» - αποχώρησε μάλιστα λόγω ένδειας χρόνου από την πολυσυζητημέ­νη παράσταση «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρου­λάκη. Παρ' όλα αυτά, πάντα βρίσκει χρόνο για την καθημερινή βόλτα με τα δύο σκυλιά της και για ένα δράμι επικοινωνίας με τους 32.000 followers στο Instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved