Ο Γ. Θεοφάνους στο gossip-tv: «Σπάνια θα πέσω έξω από την πρώτη εντύπωση που θα μου κάνει κάποιος»
Media

Ο Γ. Θεοφάνους στο gossip-tv: «Σπάνια θα πέσω έξω από την πρώτη εντύπωση που θα μου κάνει κάποιος»

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr λίγο πριν την έναρξη του live show και ήταν αφοπλιστικός.

Αποτελεί έναν από τους masters των talent shows, αφού έχει βρεθεί πολλές στιγμές της πορείας του στην θέση του κριτή, αναζητώντας ταλέντα και ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια καριέρα στο τραγούδι και να αποτελέσουν το επόμενο αστέρι της μουσικής σκηνής.

Tη φετινή τηλεοπτική χρονιά, τον απολαμβάνουμε στο X-Factor, το οποίο μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα του Open beyond, και έχει αναλάβει να είναι ο μέντορας των συγκροτημάτων.

Εκείνος και το συγκεκριμένο talent show είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς είναι από τους κριτές που έχουν θητεύσει στην καρέκλα του show όλες τις φορές που έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, πλην μιας.

Στα παρασκήνια, δίνοντας συμβουλές στους διαγωνιζόμενους!

Ωστόσο, φέτος η βάση του είναι η ίδια όμως είναι ελαφρώς διαφορετικός. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Θεοφάνους μας εξήγησε τι είναι αυτό που τον αλλάζει και ήταν απόλυτα ειλικρινής!

Ακόμη, αναφέρθηκε στα στοιχεία που πιστεύει ότι διαφοροποιούν το X-Factor από τα υπόλοιπα talent shows, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι συμμετέχοντες έχουν την τύχη να απολαμβάνουν συνθήκες που ούτε τα μεγάλα ονόματα δεν χαίρουν!

Αλήθεια, βλέποντας έναν άνθρωπο που επιθυμεί να ασχοληθεί με το τραγούδι, μπορεί να διακρίνει αν το ‘χει;

Ο Γιώργος Θεοφάνους έλυσε κάθε απορία και μίλησε για όλα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved